Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mozda covjek gleda kartu Velike Svrbije, koju mu je daoDobrica (jao mu imena) Cosic.
Hajd\' ti decko po atlas pa malko razgledaj karte, nemoj se blamirat pred ovolikim auditorijem!:)
Ja koliko vidim gasovod NE prolazi kroz Srbiju,vec Turska,Bugarska,Rumunija,Madjarska,Austrija.....Tako da EU (dobro smisljenim planom) zaobilazi sve potencijalne \"Ruske saveznike u terorisanju europe zavrtanjem plina\".A pocetkom izgradnje ovog gasovoda juzni tok ce mnogo da izgubi na znacaju.Cak vjerujem da ce Hrvastka da se spoji na ovaj Nabuko il kako se vec zove,a svi znamo da se uskoro gradi gasovod iz Hr prema Bihacu.Ili je vec krenulo???Tako da Srbija pravi potpuno nepotrebu investiciju sa juznim tokom.Snabdijevat ce Srbiju i Zvornik.
koliko vidim gasovod prolazi kroz Srbiju. Biće opet zavrtanja jer će oni da se prikače i muzu gas više i gore od Ukrajinaca. Na to Evropski stratezi nisu računali. A isto je i sa Bugarima i Rumunima.
proteci ce jos mnogo m3 dok ovaj plinovod bude napravljen...3300 km
@srb bas vas volim, onako za dorucak. njam njam :D
pa sto nas samo zaobilaze.hahaha ko kada im jos nismo od interesa.Valja negdje prati novac
@cro, a jel mozes ti od ranog jutra da ne mislis na Srbe? Kompleksasu! U 100 maraka da ce Juzi Tok biti izgradjen pre Nabuka!
valjda je sada jasno sto su bugraska i rumunija vec u EU
valjda je sad jasno da vise nema pitanja hoce li turska u Eu nego kad
ovo je prava stvar, jer kad neko ima monopol onda te moze ucjenjivati do mile volje. a to znaju i srbi, kad su im zimus \"braca\" zavrnula slavinu, a njemci i madjari ih spasili od smrzavanja.