Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Xavi :Predizborno kopanje, hahahahah! Svaka ti cast! By the way: postoje odobrena sredstva za izgradnju jedne dobre dionice autoputa, za koja Bosna i Herceovina placa penale zbog nekoristenja. Plan ima, pare postoje, cak i problem zemljista bi se mogao po kratkom postupku rijesiti, ako ne bi ovu mafiju imali, koja se zna profilirati kao vazni faktor, koji umogucava projekte, koje je ona sama sprijecila. :D
Masala
Ovo je predizborno kopanje. Kakvi kerovi!
Vidicete kad se botovi mimoiđu, kakvi su nam inzinjeri mala je mogucnost da se podudare, samo lijepi Cane aka Nedzad Brankovic moze izracunati to. Kao sto je za Sarajevski tunel , hahahaha
Ovo nije tačno ovo su izmišljotine ovo je sve fotomontaža.Samo naš Fahro može graditi samo on može od krize napraviti šansu samo on i Chuck Norris mogu zalupiti rotirajuća vrata u tornju. Ali ništa nisu bolji ni Bakir a pogotovo lepi Hare sva troica klon do klona.
Hahahah, kralju :))
Fahro Radon ce napraviti korz Sarajevo jos po 4 trake, tako da ce biti 8 u jednom smijeru + 8 traka u drugom! A napravice i svemirsku stanicu u Buca potoku, metro, zicaru od avazovog tornja do bjelasnice itd. Zato glasajte za Fahru neimara i mega graditelja, Keops bi mu pozavidio ;)
Koliko vam puta treba reci da se nece smanjiti razdaljina izmedju Sarajeva i Zenice, nego duzina puta ce se smanjiti, po ovom dodje da se Zenica malo priblizila ili obrnuto...
što ne govoriš. ljudima trebaju kvalitetne informacije a novinari svjesno to izbjegavaju. stalno manipulišu
na stranici sa-c.info na kojoj je jedan od clanova zaposlenik iz FEDA moze se biti dosta u toku sa aktivnostima na igradnji autoputa i mogu reci da sam jako zadovoljan radom te agencije koja predstavlja jednu od boljih, ako ne najboljih drzavnih agencija/institucija. Napravili su plan rada i dinamiku koje se zaista drze zadnjih godinu dana. Zato i ne mislim da je ovo predizborno gradjenje. Bilo ko ko je prosao prema Zenici u zadnjih par mjeseci moze vidjeti da je izgradnja zaista u toku i da za razliku od perioda prije FEDA stvari odivijaju po nekom planu i dinamici.
Dobro je fala bogu.! Bitn je da se krenulo a kada ce se zavrsiti nikoga i ne interesuje. Ja mislim 2023 probit ce se tuneli a ostace nekoj druoj firmi da ih zavrsi i na kraju asfaltira. Moja procjena je neke 2025 bice to akobogda gotovo. Zivi bili pa vidjeli.!!!
samo je fahro graditelj i niko više ne smije da gradi
ovo predizborna, ko u komšija hrvata, čim se približe izbori oni otvaraju radove na izgradnji pelješko mosta
Fahro kaze da radovi nisu poceli! Fahru ja vjerujem! Fahro nikad ne laze! :) :) :)
eh ovako cemo Tita poraziti i njegove planove da zayebe Bosnu i Bosance, gdje je napravio Bosnu namjerno nekonkurentnu sa drasticno menje puteva od susjeda.