Ekskluzivna kolekcija
290

Pino Nature Hotel postaje dio najveće američke hotelske grupacije Best Western Group

I. M.
Pino Nature Hotel iz Sarajeva potpisao je ugovor o podlicenci sa jednom od najpoznatijih svjetskih hotelskih grupacija, "Best Western Group", sa sjedištem u Phoenix u SAD-u.

Ovim ugovorom Pino Nature Hotel postaje dio jedne od najvećih američkih i svjetskih hotelskih grupacija, a svaki hotel s markom Best Western u neovisnom je vlasništvu i njime upravlja.

"Iako na našem području manje poznata, današnja grupa Best Western ostaje lider u ugostiteljstvu, sa više od 4.700 lokacija u preko 100 zemalja širom svijeta, sa svjetski nagrađivanim programom lojalnosti, koji broji preko 35 miliona članova i ostvaruje promet od preko 6 milijardi američkih dolara godišnje", poručila je Aida Terzic, direktorica Pino Nature Hotela.

George Kindinis, menadžer razvoja i Aida Terzic, direktorica Pino Nature Hotela
George Kindinis, menadžer razvoja i Aida Terzic, direktorica Pino Nature Hotela

Ona je kazala da je hotelu Pino Nature pripala iznimna čast da kao prvi i jedini hotel iz Bosne i Hercegovine postane dio ove ekskluzivne globalne grupacije, koja je pored svjetskih metropola odnedavno prisutna i u svim zemljama naše regije.

Kultni brend sa 75 godina iznimnog gostoprimstva, Best Western Hotels & Resorts doživio je transformativno osvježenje brenda, dajući život savremenom dizajnu, modernim sadržajima i vrhunskom smještaju.

BW Premier Collection by Best Western u koju je svrstan Pino Nature Hotel je najekskluzivnija kolekcija pomenute grupacije, pomno odabranih hotela, koja današnjem putniku nudi nadahnuto iskustvo u luksuzu s hotelima koji su eklektični i originalni. Identitet svakog hotela nepogrješivo je povezan s njegovim odredištem, pružajući autentično boutique iskustvo koje odražava jedinstvenu osobnost svakog mjesta. Od predvorja do sobe, svaki detalj je pažljivo promišljen. Ovo iskustvo je sve samo ne očekivano. Nezaboravan je, sofisticiran i potpuno superioran.

Pino Nature Hotel postaje dio porodice grupacije svjetske klase, za putnike svjetske klase.