Komentari (142)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bice ovo jednog dana Republika Bosna i Hercegovina ako Bog da ;)
Neće kad FBIH propadne, jeste vidjeli natalitet u Sarajevu, svake godine u strmoglavom padu!
Someone tvoja mama nam se sinoc nije zalila na natalitet.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
uzece vam Englezi i grobna mjesta samo na kamati 😁
Republika prisvojna zamjenica na berzi se prodaje, hahaha
A hoće da budu država cccc. I još gore je da misle da će ih srbijanci finansirati od svoje bijede....
SVAK ZNA DA JE TAJ BLENTITET EKONOMSKI NEODRZIV
Tih 350 miliona eura, kojima bi kupili obveznice RS-a, navodno je prljavi novac, koji je Dodik stekao petnaestogodišnjim pljačkanjem i iznošenjem iz ovog bh. entiteta, a koje Malofejev drži u kockarnicama u provinciji Makao (Kina). Dodik i Malofejev, prema Vaskovićevim saznanjima, ulažu istu svotu, odnosno po 175 miliona eura, dok će izlazak na Londonsku berzu, koji košta tri do četiri posto od visine emisije, platiti Republika Srpska.
“Sve je javno i otvoreno“, izjavio je Višković, koji nije saopštio nijedan detalj načina prodaje obveznica. “Zaboravio” je i da kaže da je, kako bi akcija pranja novca bila sprovedena, potpuno ponižena Narodna skupština RS-a, dok je parlament potpuno izbačen iz odlučivanja, iako je jedini bio nadležan. Odluka o prodaji obveznica RS-a na Londonskoj berzi u visini od 350 miliona eura, prije nego je usvojena, pojavila na svega 15 sekundi na monitorima ministara.
I ono nesto hoce da se odvoji , a ne postoji fond na svijetu kod kojeg nisu zaduzeni , evo sad i berza :) :)
Ne zaboravi da na sve obaveznice moraju platiti dogovorenu kamatu kupcima. Sad skontaj da je RS zaduzena 5,7 milijardi (do sada), a nema milion stanovnika. A kod zapada nema milosti kad dodju da naplate dugove/kamate
Ovako .... Dodik ce dobiti 350 ....drugu polovicu ce dati Bakiru i Covicu da podijele , stim sto ce se sva trojica odreci jednog miliona u korist naroda .....hahahahaha.....tako mu dodje .....:(
Veće su ove budale što im daju kredit.
Ako budu ulagali u vojsku,Bosno znaj sta ti je ciniti
S što onda se diže kredit od 700.000.000? Kakve bajke za Krezave mase
Da nema Dodika (citaj Srba koji su ga izabrali) i Covica (citaj 90% Hrvata koji glasaju za njega) ovaj portal bi propao. Samo su oni tema, kako lose rade, podrivaju drzavu i sl. S obzirom da su Bosnjacki politicari (citaj 95% Bosnjaka) u najmanju ruku sveci (ili odgovarajuci ekvivalent) bez ove dvojice (citaj Hrvata i Srba) ne bi Klix imao o cemu pisati niti bi se imalo o cemu komentirati. Sta imas o svecu komentirati, dobar je, super je, i to je to.
nema sekirancije to ce naredni 5 generacija sve vratiti
Zna li iko šta bi od one ba-jine , pompezno najavljivane milijardice , a koju je Putin trebao dati šumi...? Ovako izgleda da Zapad uskoro postaje vlasnik iste (mislim šume)..., Jer kad se krediti ne vraćaju ...onda...i tako to , jel te bre!!
Samo počet propitivati Dodika o finansijskim temama. Dosta ste nas zamlaćivali respiratorima dok se u RS kradu stotine miliona. Uvesti i pravilan koeficijent raspodjele prihoda od PDV, dosta su živjeli na naš račun.
Srozace Dodik srbe kao niko ali znajte da je on spreman i rat da izazove kako bi se izvukao. Milione je vec prebacio vani. Sta mislite da ce se desiti kad krediti dodju na naplatu a narod gladan?
Davno ja napisah dotjerace Dodo vas do prosjacenja hahahahah Et vam vasa tzv rs nek vas hrani 😂😂😂😂