Komentari (129)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ih, da je josh ko Konakovic, polozio 6 ispita u 2 dana!
Misliš da ga Dino more stići?
Pa ne znam kolko je brz?!
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
LEKCIJA ZA OMLADINU : Ne smijete odustati, samo morate imati jasan cilj.
Tako su i meni govorili da nikad necu uspjet a pogledaj me danas, imam svoj vlastiti profil na klixu jarane moj.
jesi dobro pročitao? 30 puta frajer odbijen za neke najbezveznije poslove... ne može svako izdržat toliko neuspjeha u životu..
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
joj kakav je boze. da ima sise i dobar guz dobio bi on odma posao xd
Ko je sretan nije ni u hali gladan :)
Evo u Sarajevu vec imas predznake za posjedovanje jednog dijela grada na Ali-pasinu polju. Spojise se sa Rajlovcem i bit ces vecinski vlasnik grada :D
E jesam griješio kad sam učio za bolju ocjenu.
Jest sladak!
Svaka ideja se smatra ludom, sve dok se ona ne obistini tj. sprovede u djelo :D
Istp kod nas :D
Zbunjen sam. Kakvu pouku izvuci iz ovoga slucaja?? Moras biti nesposoban i priglup da bi uspio? Da je pametniji, zavrsio bi koledz i radio u nekoj kompaniji za redovnu platu. Ovako ko ja sada. Kud nisam gluplji malo, kud me majka rodi vako pametnoga :)
Skroman ili objektivan? Ne moze oboje :)
Interesantno - u mom slucaju pojmovi objektivan i subjektivan se preklapaju. Valjda zato sto sam uvijek u pravu. Osim u slucaju da nisam, sto mi se jednom i desilo :)
Eee džaba..tako mu grah pao
Jarane ima l' sta dopa hajd poguraj jarana, valj'o sam ti u zivotu
respekt. To je ono kad kazu " ma budi ti uporan ,pusti druge" :D
..ah vole ga sto voli specijalitet od pacova
al' je ruzan ko lopov
Kod nas; bio babin sin nije dobio odbijenicu, upisao se na faks bez prijemnog, polozio bez prisustvovanja na predavanjima i izlazenja na ispite, pio redovno kafu a vjerovatno i vanredno, nije dobio odbijenicu za posao, jer nije bilo ni konkursa vec je primljen odmah, nije volontirao i radio za djaba vec je odmah dobio placu kao onaj sa 10 godina radnog staza, i jos sluzbeno auto kao gratis, a sve to sto je BABIN (politicarev) SIN