Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma pustite to sada.nego ko ce ovaj pad prodaje da popravi :P
sreco draga onda je sarajevo sacinjeno od 90% lafo muslimana 1%ostalih i 9% vehabija... jer ako ces tjerati mak na konac muslimani ne trebaju ni da se briju jer je brijanje oponasanje nevjernika... a i ako se ne briju opet moraju imati bradu duzu od sake, a u kur\'an-u je zapisano i to da takvi koji se briju ne mogu glasati niti mogu biti izglasani... mislim... malo je tesko to igrati po tim vjerskim pravilima... al\' hajde...
@@pomalo.... odgovor na tvoje pitanje je da...muslimani ne piju nikad!!!! ovi sto ne piju samo za ramazan su komunisticki muslimani - citaj lafo! islam ti je malo specifican - nema ono pola-pola nego ili zivis kao musliman ili ne....
proizvodnja pala jer su otjerali raju iz parkova, ha ya.
dabogda ti zivio u holandiji !!!
dabogda propala skroz... Vivala Bavarija i Caffe Magaza
Bravo za kriticara.Manite se ljudi muslimana,ramazana i inih...Pivo je pivo...Kome prija pije ga,kome ne -nepije i vozdra...Svuda petljate politiku...Oladite malo...Sloboda,demokracija...
i stavili ovu ostecenu limenku na sliku,sta ce reci ovi iz EU :P
ja znam more muslimana koji pivo ne piju za mjesec ramadan dok ga ostale mjesece konzumiraju... to ti hoces da kazes da to nisu pravi muslimani?!
@pomalo Mislim da si me pogrešno razumjela.... Ako se govori o smanjenju alkoholni pića (piva) naveo sam za primjer moguć razlog dolazak ramazan. Na žalost naši muslimani su samo muslimani mjesec dana kada ramazan traje, kada isti prođe sve ide po starom. Ja samo govorim realno kako jeste, niko nikoga ne vrijeđa, jednostavno mentalitet ovdašnji muslimana je tanak što se tiće poštivanja svoje vjere i svojih zakonski pravila. Navest ču ti primjer da se u gradu Bihaću jede sasvim normalno krmetina kao svo drugo meso, kada dođe ramazan ista se izbjegava samo taj mjesec, ovo govorim iz pouzdani izvora... a kojih nije bitno.
@pomalo potpis.
@pomalo Potpis.
ne mogu vjerovati da je toliki uvoz pive :s hmmm valjda zato sto vec godinama nisam probao neku uvoznu pivu, izuzev kada sam van BiH. s druge strane kad se sjetim nekakakvog kafica u gradu, par stotina metara od pivare, narucim Sarajevsko kazu nema, pitam dalje, preminger ovo ono, nemaaa. kazu ima neko blablabajh, rekoh daj mi Sveps, bar se puni u BiH. Normalno vise nikada nisam krocio u tu prcvaru.
@vita ovo je najgluplji komentar koji sam cula. Kakve veze Ramazan ima sa smanjenjem konzupcije piva? Najgore su mi ove balij.e koje lafo nesto ne piju za Ramazan, a onda za Bajram se odu narokati, ubiti neduzne u saobracajnim nesrecama i tucama koje izazovu. Muslimani NE KONZUMIRAJU alkohol citavu godinu a ne lafo samo za Ramazan, i nemojte da prljate Islam ovim morbidnim komentarima.
Ramazan dolazi za devet dana pa normalno da će prodaja istog pasti.