Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
50 miliona izvoza maline? pa koliko ove firme onda utaje onda jbt.. toliko para zaradi jedna veca hladnjaca jbt..
Pokrivenost uvoza izvozom 48 %, tj duplo vise uvezemo mlijeka nego sto izvezemo. Za razmisljanje. Jasno mi je da ne mozemo napraviti komjuter ili televizor ali da ne znamo ni krave cuvati, to mi ne izlazi iz glave. Kad ce mo jednom doci do pameti... jesu li nam i za ne kupovinu domacih proizvoda krivi politicari?
@lik5 Gdje se to proizvodi Dukat? I zasto odjednom pominjete bas Dukat? Ako se i proizvodiu BiH, u sta sumnjam, onda se taj "Dukat" tretira u u statistici kao domaci proizvod.
@lik5 Zasto ste uopste pomenuli Dukat? Ja sam govorio generalno o uvozu mlijeka u BiH. Ako je gradacacku mljekaru kupio Lactalis i ako se mlijeko odkupljuje kod domacih proizvodjaca onda je to domaci proizvod i to naravno treba kupovati. Siguran sam da se na nasem trzistu prodaje i Dukat mlijeko uvezeno iz Hrvatske a to je vec uvoz. Jeli se slazemo? Dukat iz Gradacca i Megle iz Bihaca, bez obzira sto su vlasnici stranci, su ipak na neki nacin domaci proizvodi.
Samo domace i domace krave hahs