Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kada je 2008 cijena barela bila najveca ikada, oko 150 dolara, cijena goriva je bila za nekih 10 feninga po litri niza od ove danas. znaci, oni mogu pricati sta hoce i lagati, ali mi ne mozemo nista poduzeti. da sutra dignu cijenu na 5 KM, koje su opcije? neelastican proizvod.
Nema logike da cijena raste i kad dolar pada i kad raste?! Sem toga, cijena barela je i 2007. bila priblizno ista, a kod nas na pumpama gorivo bilo oko 2 km, ko se moze sjetiti.
heheheh koje su ovo prevare, dolar ojača cijena nafte raste, dolar oslabi-cijena nafte raste hahaha da ne povjerujes. A da ne govorim o ostalim glupostima tipa Izrael zaprijetio da ce napasti Iran i odmah naraste cijena.
nidje veze,nasa drzava nema zakona da regulise cijene goriva, tako da same pumpe samo sto ne drze monopol i odredjuju cijene po svojoj volji....
A nedavno kada je bilo poskupljenje nafte, rekli su da je poskupila zbog rasta vrijednosti dolara. Sad poskupljuje zbog pada vrijednosti dolara ?!
hahaha, pa j,e,b,o m,a,j,k,u koje su ovce ljudi, ali valjda nema opcije nego prihvatiti ova objasnjenja chifutskih naftnih kompanija. kad dolar pada raste cijena nafte. prije 3-4 sedmice je dolar bio najjaci u odnosu na euro u posljednjih 4-5 godina i tada je rast dolara bio izgovor za rast cijena.