Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo napred, cestitam, bolje ikad\' nego nikad!
Svaki metar autoputa u nasoj dragoj Bosni i Hercegovini je dobrodosao.
BOSANSKA Gradiska jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :)
Gomila fasistickih komentara,sve zbog 30-ak kilometara izgradjenih za 7 godina. A Njemacka jos 1942 imala 3900 KM. Ne trebaju vama \'turci\' gospodo iz rs-a, sami cete sebe unistiti,sami.. Telekom,rafinerija nafte,rafinerija ulja itd,itd,sve otislo u bescijenje.. Stoka sitnog zuba..Cast inteligentnim izuzecima..
tako to radi republika srpska
Ovo je čista laž, jer grad koji se zove Bosanska Gradiška uopšte ne postoji u Republici Srpskoj, tako da put do njega ne može biti otvoren.
jest vala i to sve u cilju odbrane genocidnog zahoda....
Ovde na portalu srba ko govana odo ja negdje drugo
Ako su ovoliko dugo pravili autput do Bosanske Gradiške koliko će dugo onda do Doboja?Ovim tempom bit će gotov oko 2050.a koštat će jedno 10 milijardi maraka.Još plus što im nije ni ovaj završen,\"imaju neke sitnice\" da se dovrše,kao gradnja mosta,kojeg Hrvatska uopšte ne želi :)
Prosjecni ba.lija je jos gori. Ovo su komentari bal.ija koji znaju koristiti PC. Odvajanje od pogani pod hitno, cim ode OHR.
Komentari oslikavaju mentalni sklop prosjecnog ba.lije.. Nek komsiji crkne krava.. nek komsiji bude sto gore... I onda se cude sto svi bjeze od njih..
da cestitam srbosima... sad ce i oni moci da osjete kako je s vozati na autoputu... do sad su jadnici morali dolaziti kod nas ...
Od mjesne zajednice Bluke do zaselka Bosanska Gradiška hahahahahaha
Izadjite iz tog tora zvanog genocidna da vidite šta je autoput ovo nije ni polA od autoputa
Onda do 2073. godine napravimo autoput od Zenice do opcine Doboj jug i povezali smo metropolu sa granicom nasih 24 posto tad nam fali jos 50-60 kilometara za uzlaz u Evropu u Slavonskom Brodu samo malo sabura, napravicemo i to jednom
Nešto se sprema!!! TRAKTORIJADA
Kod vas je sve ``uskoro`` pi c ke islamizirane !