Pod pokroviteljstvom Izetbegovića
0
Otvoren Svjetski forum urbanizma u Sarajevu
Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kako ce sprijeciti hiljade divljih pasa lutalica da ne izujedaju urbane goste pri dolasku hihihihihihihihihihi
na forumu urbanizma najvise politicara, a najmanje arhitekata!
fakat, U Sarajevu ne postoji etika urbanizma, a oni sajam pa jos svjetski....Sarajevo ocajno izgleda....od gradnje pa do odrzavanja zgrada, povrsina zelenih, a tek nedovrsenih dzamija koje su nepotrebne, pun grad...grozno, grozno....
Je li ulaz slobodan???
Urbanisti dozvolili da se zatvori Zemaljski muzej, sijeku drvece i unistavaju parkove, nemaju gradski trg a pored silnih novih gradjevina sastaju se u pozoristu.
Da vidimo hoce li poslije foruma kao i prije foruma ili ce biti kakvih takvih pomaka. Kad smo vec kod urbanizma: Zali iko ko je odobrio pravljenje dzamije na stupu na samoj magistrali? (Pred samo penjanje na stupsku petlju) Ja sam mislio da ondje treba da prodje dio Sarajevske obilaznice.
šta reći , kakvu posluku porati !...... kislneli wam gloOowa !??? EKREM JEVRIĆ -A ZA DIREKTORA ZAVODA ZA IZGRADNJU GRADA SARAJEVA
Nek se naprduje ....Nego Bakire sta bi sa ono malo sarajevskih parkova..??GDJE NESTADOSE IGRALISTA I JAVNE POVRSINE??? Vi da mi poricate o urbanizmu...Bruka !!!!!!!!!!!!!!!!
zadnji trzaji propale sda, odgovorne za smrt 200 hiljada bh. muslimana
Bilo bi fino da se u Sarajevu napravi nešto u tom smislu i to na svjetskom nivou... Samo, kad pogledamo kakva je urbanistička praksa u BiH, tj. kad pogledamo kroz prozor, bude nam jasno koliko u tome kaskamo za svjetskim tokovima..
http://www.youtube.com/watch?v=lWqyyoEEnIY copy/paste inace nece radit ovo je demo gameplay, oficijalno izlazi 27 septembra ( za 18 dana )
kad nema nikakvih desavanja ne valja vam, a kad se nesta organizuje ni to vam ne valja. e pa nabijem vas. bravo bakire
J-e-b.o vam Bakir familijarnost uzduz i poprijeko ! A cek cek ko ono drzi Klitoris.ba?Braća vlasi jel da?E pa nije onda ni cudo sto podrzavate takodjer brata vlaha Bakira,koji je sluga Beogradskog rezime i koji zajedno sa svojom privatnom firmom tkz SDA radi na rusenju BiH i Bošnjaka !
eno i zuce bakira yuniora !
TIBRA 1 i 2 lepi primjeri urbanizma...