Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kad kažem otvorite fabrike prvo mislim da političare koje već 20 godina stvorili takvi politički nestabilan ambijent u ovoj državi, da niko normalan neće da otvori ovdje fabriku. isto kao da smo Ruanda! pitajte samo dijasporu koja pokušava ovdje išta stvoriti... Berlin kao grad ima isto stanovnika kao cijela Bosna (4 Mio.)... pa opet od toliko para koje smo dobili poslje rata od cijelog svijeta mogli smo napraviti od cijele Bosne New York, ali gdje su te silne pare i zlatne kašike otišle ? narod ovdje se trebao davno probuditi i otjerati ove političare i oduzet im imanja. samo ti pljuj komunjare ako ti je lakše, ali u onoj državi nije sve bilo dobro ali ukupno bila je vijek ispred ove sadašnje "demokratije".
Ovo je sad neka vijest ili sta vec? Cuj Stanić Trade d.o.o. cuo sam da su jako posteni ljudi :)
Jel ono Irfan "sve je pod kontrolom" Nefić? ;)
Odlično 👍
Dobro je ovo za biznis. Ali je li ovo možda od novca Feroelektra i bivših uposlenika ove firme?
otvorite fabrike !!! zakonom treba ove strane i domace kompanije natjerati da samo preko oglasa mogu traziti radnike. poslje procedure da komisija utvrdi da nije familija zaposlena i drugi paraziti.
Otvori ih ti sa svojim parama komunjaro!
Otvori si firmu pa kroji politiku zaposljavanja.
..i ja kazem svaka cast...svaki dan se otvara nesto novo ali nigdje nikakvog oglasa za posao jer je to valjda sve unaprijed zaposleno...
Bravo momci ... svaka čast