biznis
29

Otvoren novi prodajni objekat Techno Shopa, predstavljen najveći ekran u BiH

Klix.ba
Foto: Feđa Krvavac/Klix.ba
(Foto: Feđa Krvavac/Klix.ba)
Povodom 20 godina Techno Shopa, predstavnici kompanije Stanić Trade d.o.o. otvorili su vrata najnovijeg maloprodajnog objekta u Sarajevu, u Alta Shopping Centru.

Zvanice i kupce, dočekala je vrhunska ponuda tehničkih uređaja, odabranih prema potrebama građana, u skladu sa svjetskim trendovima.

"Predano osluškujemo potrebe naših kupaca, svakodnevno unapređujemo ponudu i kvalitet dostupnih uređaja te širimo našu maloprodajnu mrežu. Stoga posebno raduje da smo otvorili objekat u srcu Sarajeva, koji, svojom ponudom, može zadovoljiti potrebe svakog domaćinstva", poručio je Damir Kalmar, direktor kompanije.

Techno Shop Alta kupcima nudi najveću ponudu LG asortimana u regiji, s posebnim naglaskom na bogatu paletu modela i tehnologija LG televizora, po najpovoljnijim cijenama te 5 godina garancije.

Frižideri, veš mašine, sušilice i klima uređaji zadovoljit će kriterije i najzahtjevnijih zaljubljenika u bijelu tehniku. Uvoznik br. 1 televizora u našoj zemlji, prisutnima je predstavio i trenutno najveći ekran u Bosni i Hercegovini - 86“ LG 4k Ultra HD TV koji pruža nevjerovatno iskustvo boja, oštrine slike i kontrasta, ali i zvuka uz nevejrovatno Harman/Kardon ozvučenje, saopćeno je.

U prodajnim objektima Techno Shopa uz LG, dostupan  je i širok asortiman proizvoda poznatih svjetskih brandova: Sony,Philips, Electrolux, Hotpoint Ariston, Tefal i Rowenta.

“Od otvaranja našeg prvog prodajnog objekta na Stupu, zahvaljujući našim kupcima, postali smo prepoznatljivi kao jedno od omiljenih mjesta za kupovinu tehnike. I u godinama koje su pred nama, učinit ćemo sve da opravdamo ukazano povjernje, a to ćemo najbolje uraditi širenjem maloprodajne mreže i kvalitetom proizvoda", naglasio je Damir Kalmar, direktor kompanije.

Brojni gosti, kupci i novinari nisu krili oduševljenje  izgledom i ponudom novog Techno Shop prodajnog objekta.