Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@pravopis Prespavao casove kod tvoje majke!
Bila sam sinoć u kupovini i mogu vam reći da im je pravi pogodak ovo tumbanje. Cijene su im malo niže kao svugdje. Imamo kao kupci pravi pregled proizvoda a i cijene su ispod svakog artikla. Samo da im je malo obezbjeđenje diskretnije, ne kažem da im raja ne krade ali brate vrijeđaju nas poštene kupce.
@ja, tebe pored prepotencije muce i prespavani casovi pravopisa.
ma njega je TUŠ sjebo... džaba mu renoviranje
Skladiste ce uvijek ostati skladiste Mislim da je Mercator najbolji, a cijene me nezanimaju previse jer su manje vise svugdje iste
Dobro su se sjetili. Znaci, sljedeci put pravac Stup umjesto Pofalica! Na Pofalicima je dobro sto ima onih prodavnica i gdje kafu popiti.. Al kupovina u hipermegagigamarketu i nije bas neko zadovoljstvo..
Hajde, hvala Bogu...Onaj na Pofalicima je odron!