Komentari (138)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Super je to za Bosnu i Hercegovinu, da ne budemo crna ovca. a sto se tice McDonalds nikad nista necu pojesti, jer je sve masno i nezdravo - ali neka postoji u BiH.
a jeli ikog briga sto ce struja poskupiti?
ajd fala Bogu da i to dobijemo,al nista nemoze pobjedit nas cevap pa ni mc DOnals :)
EVO KAZE CHUCK NORIS NISTA OD OTVARANJA!!!
Red je bio da ga i ovdje otvore...
mislim da je ovo maslo od fahrije i mileta odakle 700.000€ za licencu mcd koliko je potrebno da se dobije regionalna licenca
Neces umrijeti ako mjesecno odes 3 puta u Mcdonald\'s. Dosta je i ovih cevabdzija i njihovog monopola, nista nije vjecno.
Bolje vam je pogledajte film o nezdravoj hrani prije nego što se odlučite jesti u ovakvim fast foodovima. Opis filma mozete vidjeti ovdje : http://www.imdb.com/title/tt1286537/ Film se zove : Food Inc.
Eh taman da se jos vise udebljam za ljeto -.-\'
So viel Geschmack für so wenig Geld! XD Konačno!
E sad nek nam je Bog u pomoci .......civilizovane zemlje ga izbjegavaju ,a mi se radujemo !?Tek sad pocinje epidemija!
HRANI AMERIKAMCE KOPJI SU ŠRETILO, ZRPŠE NA ČKEČENKE TOPHGGA 1 \'0\'00\'000 DOLČARA A UMRE IOH 100 OOO. BRAVO.
A sto se ba vi svi ovdje svadjate...kome se ne svidja neka ne jede tamo..a kome se svidja neka jede..sve je stavr licnog ukusa i misljenja.... smijesno i glupo je raspravljati se i psovati jedni druge zbog ovoga...
Hoce li se ikad ista otvoriti u ovom selu zvanom Tuzla
cudi me da nije TALE otvorio MC. kakve su ovo firme...
Ono M je džedalovo oko i masonski znak.
KRALJU XAXAXAXAXAXAXAXA