Zloupotreba položaja
0
Optužen bivši direktor Agrokomerca
Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Po kratkom postupku odmah obojicu! A ubuduce, agirati umjesto reagirati. Agrokomerc je narod mukom stvorio, zar je moguce da nema ni jednog covjeka koji bi posteno radio... stvarno ni jednog.
sto li se tuzioci oleg cavka i barasin napalili na bosnjake... pa oleg so ne optuzis svoga mentora dodika koji je do sada opljaco 600 000 000 eura? mrdni malo, zaso si placen i savlje n apoziciji, ti samo udaras po bosnjacima a dodika koji je najveci mafijas i lopov u regiji i nista? treba narod sam tuzit lopove kad oni koji su placeni to ne rade!
A zar ima neki poslijeratni direktor u ovoj državi a da nije zloupotrebio svoja ovlaštenja. Zna se ko ga postavlja zna se za koga radi zna se ko ga štiti.Isto je i sa upravnim odborima.