Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vlasnici su Bake i kompamija SDA, kao i ''suparnicke'' kompanije HDZ i SDSD sa kojima usko surađuju. Pa oni su trenutno na vlasti nema ko drugo biti to sviđalo kome ili ne. Pa vi slobodno opet za njih glasajte niko vam nije kriv:)
Na kraju će ovu extra profitabilnu kompaniju uništiti domaći političari a preuzeti bjelosvjetski mešetari, za naše prilike stabdardna prića,*ebo li vam MMF sve po spisku,nesposobna bagro
Pa da amidza malo para opere !
Pizdić sprijeda gladi a Fadilaga nam straga crijeva vadi ! Sve po nalogu MMFa ! #FadileOprosti što sam te provalio . I SDA I SNSD. HDZ više svakako nije u ovoj državi jer se bavi aktivnsotima na koje se ne plaća porez. Herceg Bosna je prva nezavisna država u BiH.
Sredio upravo samozatajni Pizdić milijardicu kredita MMFa POD POVOLJNIM USLOVIMA. Kao protuuslugu MMF traži prodaju našeg porodičnog nakita ( figurativno). Nakon narednog takvog povoljnog kredita slijedi nam prodaja BF Telecoma Turcima budzašto. Ja a onda ? Onda čekamo najzad formiranje koalicije koja će u FBiH srušit porodičnu diktaturu koja je mnogo jezivija i okrutnija od one Dodikove u Srpskoj :)))
Ovakve vlade bolje da nemaju udjela ni u jednoj firmi, jedina briga su im vlastitu interesi i svi su oni isti...
Ovo su zadnje mrvice koje lopovi kupe od privatizacije, druge po redu pljačke naroda i bivše države RBiH. Prva velika pljačka "devizna štednja građana" reda nekoliko milijardi je završena. U toku je najveća pljačka građana "Pio Mio u zdravlje" reda nekoliko desetina milijardi.
Samo nek nema naših geliptera u upravljačkim strukturama i ne može da ne valja.....sve dati na upravljanje strancima,a a obzirom da idiotske debele guzice ne možeš izbaciti iz fotelja onda sve i prodat, pa neka vodi ko zna i umije !
Tajanstvena firma iz Luksemburga??? Pa nema pravo da bude tajanstvena jer mi porezni obveznici imamo pravo znati tko je i kako dosao do tolikog udjela u Bosnalijeku
Dionice su rezervisane za nekoga.Kada obican gradjanin pokusa kupiti dionic, istina izadje na vidjelo.
zato sto je SDA na velu vlade
zato što žena i snaha od Arslanagića plaća gaće i grudnjak 2000 eura, sve treba prodat telekom, vodoprivredu, elektroprivredu i sve druge društvene firme pa nek propadnemo
Pod kojim kodom je Radoncic ovdje ?