Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kakve su ovo firme
iphone sa svoji iosom je zesce sranje samo budala moze dati 1400 km za to smece
Sta ti znas. Vrtis kineza od 20€.
@isx ne od 20 nego od 90 i imam sve sto imas ti dijasporac na svome americkom sranju koje se sklapa u Kini cak prije tebe imam more aplikacija na ultra mocnom androidu 5,1 koje tvoje smece moze samo sanjati.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Logicno da samsung prodaje najvise kad prave mrak telefone, ja neki dan kupim alphu, nema toga iphona da bo mjenjo.
@black hawk jarane posjeti psihatriju... Galaxy alpha ima akku od 1850 mAh ako nemas powerbank, neces izdrzati ni 12 sati sa tim pametnim telefonom
@besicem baterija je solidna, od 1.5 do 2 dana normalno koristenje, 5 sati intezivno, brzo se zato puni, a ni u iphona nije baterija za pohvalit, ostale performanse su jednako kvalitetne kao na iphonu 6, i nebi mjenjao alphu za iphone 6 iako je iphone skuplji, a pokusavaju da uzmu lovu kao fa je tek izasao.
dobra ova imena isto ona kategorije u boxu. vako kako kiki pipi kike