Nekadašnji gigant na koljenima
0
Odgođeno i drugo ročište za prodaju "Agrokomerca"
Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zanimljivo da svi MORAJU nesto napisati, komentarisati, iako nemaju pojma o cemu se radi! Cinjenica je da je Agrokomerc \"prezivio\" rat bez nekih vecih ostecenja, ali je unistavanje pocelo 1995.god., te je u slijedece 3 god. \"dokrajcen\". Cinjenica je da je u to vrijeme, na vlasti bila SDA... I kad citam vase komentare, rijeci \"potpore\" tom jadnom narodu, prevarenim radnicima... Nije ni cudno sto se Bosna raspada!!!
žalosno pročitati ovakvu vijest, a još žalosnije čitati komentare....uvijek isto, politika, rat, psovanje....ne mičemo ni sekunde s mjesta :) Samo čekam dan kada ću se nasmijati pogledavši sve vas kako se gušite u spostvenoj bljuvotini :)
Bolje ti je da zacepis bosanceros. Ja sam korpusovac i j.e.b.e.m i tebe i babine zajedno. Ti se nasao pisati o krajiskoj krvavoj istoriji. Kad pises dobro objasni na kog sta mislis. Ovo je Krajina krvlju natopljena a nikad joj niko nije zahvalio sto hiljadama godina brani granice bih. Ko je vise u ratu napravio od krajisnika niko. Sve smo oslobodili i jos vise a i 7.korpus i 17. viteska krajiska centralnu bosnu ocistili. Najvise generala imamo nase se vojne akcije izucavaju na americkom west pointu TIGAR 94. Sta vise da pisem mi smo istoriju napisali koja je viteska i ponosna. I bosanceros nemoj vrijedjati lijepo ti kazem. Krajisnik sam ja ponosim se tim.
ja sam sa sarganom redovan u krajini a moje se izjave odnose na BABINE KRAJISNIKE,najgore zmije na dunjaluku,ako ste njegovi krajisnici nabijem vas sve odreda zajedno sa njim.ti sto me zoves u krajinu gdje si ti majmune nego iza tastature,dolazim redovno sto pitas.
Bosanceros zna se dobro ko su bili bice i ostace najvece mudonje u bih to su Krajisnici. A mi ne zavisimo ni od kog svoji i samo svoji a niko nam ne moze nista. Joj bosanceros kako bi volio da malo dodjes do Krajine lako je na tipkama biti mangup. Krajisnik sam ja ponosim se tim.
BOSANCEROS nemoj tako da pricas o Krajisnicima, oni su najvise dali u ovom ratu i najvise su gradova oslobodili i najbolji vojni korpus imali te pokazali ko ima onu musku stvar.Ti si se nasao da pricas o Krajini i Krajisnicima da mi je samo znati odakle si ti.
Agrokomerc je bio medju 10 Europskih proizvodjaca hrane sa vide od 100 proizvoda,najmodernija asfaltna baza u bivsoj YU,preko 700 vozila,najmodernij radio stanica u BIH, itd.A sto se tice Gospodina Abdica to je prica za sebe,covjek je jednostavno ispre vremenu u kojem zivi,a razni bakiri,alije,sulejmani i brankovici mogu samo stati u red da mu ciste cipele.Sarajevo ce biti kaznjeno od Boga zbog Krajin i Srebrenice,ako je to uopce iciji glavni grad.
ma nebrini te vi za krajisnike. krajina je za vas zapad bila, bit ce i ostat ce. agrokomerc je politicki unisten poslije rata to je svima jasno. privatizacija se otezala 15 godina da bi se ovaj kaj unistio ekonomski. nije ovo prvi put tako je bilo i u komunizmu zbog ustanka 1951. krajisnici su prezivjeli komuniste kako nece ovaj jad sarajevske \"politicke elite\". pa nije slucajno da nema ni jednog krajisnika na visokom funkcijama u sarajevu. nazalost sve se vise udaljavamo krajisnici i bosanci mada nikad ni nismo bili blizu ni u kom pogledu. zalosno ali istinito.
@bosanceros, Nije krivo malo velikokladušo dijete čiji je otac bio vojnik Babov! Razmisli! Agrokomerc je raščerupao SDA sa tajkunom Čauševićem!
Brišite vi, staljinistiočko-goebelsovska bagro, ali Babu treba vratiti, ako se hoće da je Krajina razvijena. Nisam njegov politički pristaša, naprotiv, ali je on od ništa napravio čudo zvano Agrokomerc, a ovi su od takvog čuda napravili jedno veliko ništa.
iskreno, moras biti kompatabilan sa svijetom oko tebe da bi opstao, Lagumdzija nije. Gdje jos ima Socijaldemokratizma u kojem nisu iztjerani na glavu Socijalisti/Komunisti? Nas narod jos nije primjetio da je hladni rat okoncan PORAZOM komunjara i fasista.
stani malo, oni bas u djelu propadose precizno ispod SDP\'a, imas li na to nesto reci? Gdje je Lagumdzija sada koji nezna Engleski pricati niti voli kapital, da ode i privuce milijarde kapitala od zapada/turske/arapa/azije? Sad cemo bas postati pustinja.
kao što sam rekao u komentaru koji je obrisan pozdravi babu u zatvoru ,seljačiću jedan , za pušku uvijek ima vremena i reci nam šta ima u ameriki a sa-x j.e.b.e.m. mamu što brišu komentar a vidi dnz g.o.v.a.n.a prijete puškama, i još jednom sa-x j.e.b.e.m. vam mamu č.e.t.n.i.č.k.u
sad ce vam vase komsije srbi i hrvati baciti kost pa se svadjajte... tako su i 93 zavadili narod u krajini...
babu na čelo i Agrokomerc će opet biti gigant. Ovo da je sad gigant, to je smiješno.