Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad\' hljeb bude 0.60 ili 0.50, onda se javite, do tad, mrsh u 3pm zajedno sa tih 0.15 KM
ja kako ste mogli toliko sniziti cijenu...bankrotirat cete :S
I onako kupujem u AS-u...kukuruzni baget ili onaj nanin, vrijede cijele one 1KM. A Klas jos nije ni na marku spao.....FUUUUJ
ja kupujem Kemin hljeb za 0,80 KM a veruj mi da bi plachao po cijeni 1,30 KM za onaj kvaliet.. tobe jarabi klasov hljeb najgori, nek me Bog oprosti... ali najgori hljeb je bio iz pekare \"Tinjak\" iz Mostara i Klas iz sarajeva....
Aha,hoće pojeftiniti ali i oni će fino tih 0.15 kf skinuti na gramaži..kako koja godina hljeb im sve više podsjeća na kiflu,banda bezobrazna !!!
Eto, i opet vi na vladu, akako ova vlada dodje eto i hljeb jeftiniji, aferim, samo cu za sdp-sda glasati :)
Ne znam da sam ikada platila hljeb 1,30... bojkotujem Klasov hljeb od poskupljenja i kupujem kod obicnih pekara za 1,00 KM. Iskreno, iznenadila sam se da je 1,30.
mora da su smanjili na gramazi...
ne moze somu bez najmanje cetiri kifle da balansira, ne moze...
sta je sa somunima???
Ubit će se Radončić zbog ovog pojeftinjenja. Kad je klas poskupio za 0,10 kf, danima su bili na naslovnoj a sad ništa isto kao što godinama piše da se Selimovići propali, a ljudi ga množe s nulom.
Lijepa vijest konacno-cij ena tor.ba
Treba sad i fahro da snizi cijenu Avaza ako hoce da se igra sa Selimovicima
Ma nema bas ste se pretrgli koliko ste snizili, ja ne znam kako cete poslovat dalje... ccc Sramota!