Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo Tuzla! A ne ko ovi naši sarajevski hahari kojima ne pada na pamet smanjiti ogromne aerodromske takse i povećati promet. Idioti!
Ima i iz Sarajeva jeftino za vani, samo zavisi gdje ces.
Gdje osim za Istanbul?
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
OK jasno mi je da su ovo počeci i svaka čast, letio par puta, ljubazno osoblje. ALI PAR KRiTIKA -pod hitno uvesti trafiku, znači nema se ništa kupiti na aerodromu, samo ima kafić -prevoz do aerodroma, pa znači ovo se nalazi na selu i jedini način do Živinica je taxi; zašto ne unajmiti autobus kad imaju letovi i naplatiti karte, i profit i zadovoljstvo putnika, i jare i pare.. -mjenjačnica bi bila poželjna..
komentar na mjestu
joooooj pa kad ce austrija?
Ima li sta od Laktasa,obeco nam Dodik a nikad
sve je to lijepo, ali me zanima koliko tuzlu (grad/ općinu i kanton) košta taj "luksuz" - zna se da te niskobudžetne kompanije sufinansiraju zemlje/ gradovi domaćini; cijena karata je jedna obična navlakuša - pustiš par komada po skroz jeftinoj tarifi, ali zato "dereš" na ostalim, kao i na prtljagu (neki dan je cijena karte tuzla-bazel u jednom pravcu bila 129,90 eura)
Bravo Tuzla!
Pozdrav za sve tuzlake od tete Šemse
letio ja za švicu neki dan sa ovog ko fol aerodroma. obično smeće od aerodroma i sramota za državu. granični policajci su neke seljačine koje maltretiraju građene misleći da su iznad boga i zakona,wc u fazi raspadanja,klupe naopako okrenute,kad čekaš u redu za pasaš izađe neka nosata seljačina i provede rođaka preko reda. u naj manju ruku ukinuti a po mogućnosti zapaliti onu sramotu.
@ zeleniiiiii a da se ti roknes ili bacis u Miljacku, nekako si negativan, a i manje papaka bi bilo u Sarajevu
Da ima za Luxemburg valjalo bi.
Iz Eindhovena je blizu Belgija i Luxemburg, putevi dobri, nema bolje :)
Ko ima para neka kupi jednu veliku livadu u Dubravama i od nje napravi parkiraliste. Oni koji zele mogu tu ostaviti svoje auto.Normalno, cuvar mora biti tu. Napraviti jednu internet stranicu gdje se moze organizovati (rezervisati) taksi. Cesto nekoga iz Banjaluke, a i dalje, dovuce taksi i vraca se prazan nazad a mogao bi povesti nekog iz aviona koji slijece. Preko te stranice bi se to moglo organizovati.
cuj s tuzlanskog, haha... pa dok dodjem do tuzle na pola puta sam do amsterdama...
Super vijest!! Samo naprijed!!
Za ovoga koji kaže da će se ukinuti letovi iz Tuzle : http://bhstring.net/tuzlauslikama/tuzlarije/viewnewnews.php?id=57728
ide li neko za svedsku u petak 25og ? 11:39
idem ja. sta treba ponjeti ?
ne treba nista haha nego da ne idem sam :D
"Letovi za Dortmund kreću od 19. juna i bit će tri puta sedmično (utorak, četvrtak i subota), a za Eindhoven 22. juna i bit će dva puta sedmično (srijeda i nedjelja). Ovim je broj letova s tuzlanskog aerodroma sa 8 povećan na 11." Dakle 8+3+2=11
Kad sam ja pisao za ovaj Eindhoven, to će biti najisplativija linija :) Amsterdam, dolazim !
a bogami od eindhovena do amsterdama ces se naplacati ;)
Ako se do tada ne ukinu linije