Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sta znaci \"federalci\" ? uostalom ne znam sta se bunite toliko, proporcionalno platama i penzijama u rs-u i fbih su i cijene goriva iste ili cak jeftinije u fbih
spustio cijene! a vi federalci!? pa zar nisu u rs najveci kriminalci ... zar nije ono rs koljevka lopovluka! sta je bilo federalci!? maca pojela jezik!
Ma treba podici cijenu litra na 10 KM. Treba jeb*vat majku ovom narodu dok god suti i trpi.
A ja ovog lopova Desnice,da Bog da ti dohakala ljevica,mamu ti grebem lopovsku i tebi i stranci SDA.Djubrad jedna,prvo vam je trebalo mjesec dana da im ovo naredite(ko eto oni ce poslusati),pa onda im dajete rok od citavih mjesec dana(a u posljednje 3 sedmice,barel pao za citavih 30$,sto znaci da u narednih mjesec dana moze opet skociti za 40$,pa sta cemo onda)i trece ono najgore od svega je vasa \"naredba\" da gorivo ne smije biti vise od 2KM,kad je i svakoj budali jasno da gorivo sa ovom cijenom barela,ne smije biti iznad minimalno 1,80KM NAFTA,a 1,70KM BENZIN 95-a.Znaci da sumiramo,prvo ste ih pustili da nas mjesec dana pljackaju 0,5KM po litri goriva najmanje,pa im sad dajete jos mjesec dana da nastave to raditi i onda ko fol da smanje opet par feninga,gdje ce nas umjesto pola marke po litri,tada pljackati po 0,40 KM po litri,mamu li ti hebem u pi.ku lopovsku,koliko su ti za ovo oni platili,da im ozakonis pljacku,da Bog da ti za lijekova trebali i tebi i tvojoj djeci.........
ma brankovica treba otjerat u 100 pm.nesposobnih!nikad vlada nije bila nesposobnije nego sad.....fuj!jos se dzubre hfali nekim uspjesima cime brankovicu....uhljupu!!!!!!!!!!!
i taman kad trebadnu cijenbe pasti doci ce do poskupljenja, ma za lijekova im trebalo....
majku im
Momci nije valjda da ste od naše vladajuće mafije očekivali da će to oni odma sniziti? Pa samo da održe ovaj sastanak trebalo im je skoro dva mjeseca (koliko cijene na svjetskom tržištu već padaju). Je*alo im ovih 30 dana mater lopovsku.
u RS-u od sutra benzin 1,90 KM, a dizel 2,15 KM. U FBiH snizenje tek za 30-tak dana.... ccccc.....
Jebalo ga 30 dana