Zbog uvođenja novih akciza
0
Očekuje se poskupljenje osnovnih namirnica
Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@svi u napad I\'m innnnnnnnnnnnn
Neka poskupljuju, bas me interesuje koliko cu moci da izdrzim sa minimalcem. Ovo je dobro i treba da znamo koliko mozemo podnijeti.
@100%+ upotpunosti si upravu i ja sam skoro nasla neki stari racun iz interexa, nevjerovatno je koliko je sve poskupilo bez objektivnog razloga...
Baš neki dan dobijem katalog iz nekog hipermarketa i poredim cijene s onima od prije par godina, pa se sjetih npr kako je Konzumova tunjevina bila 1,10KM a sada je 2,35KM; školjka jaja 4KM sada je 8-9-10KM; sir žuti bio oko 7KM sada je 15KM; ulje 1,20KM sada 2,5KM i sa svim namirnicama je tako. Dakle radi se o poskupljenu od preko 100% za 3-4 godine!!! HALOOOO preko 100%. Pa šta više reći?
NA ULICE I POKRENUTI VEĆ JEDNOM SOCIJALNE NEMIRE!!! TO TREBA OVOJ USRANOJ DRŽAVI!!!
moraju se nakako isfinasirati godisnji odmori uposlenika silne administracije... malo im zemlje na grobu bilo!!!
GDJE MI JE KOMENTAR SAX-U GLUPI????
Ne mogu oni toliko poskupljeti, koliko narod moze da nema para da kupi to.
ma samo dajte, što se zaustavljate na ovome, možemo mi izdržati još gore i još više ...
A daaaaajte više DOKLE DOKLE I DOKLE..... Pa svakih 10 pfeninga koje vi podignete, osiromašite još 1000 porodica u ovoj jadnoj državi... Shvatate li vi MAJMUNI jedni da je više od pola stanovništva na RUBU egzistencije u ovoj zemlji??? Shvatate vi sve, ali nemate nimalo stida niti savjesti, a stanovništvo nema MOZGA da vas otjera jer im date malo pinka malo BN televizije, malo brene i zasite se seljaci i ne treba im hljeb... Koji je ovo jad majko moja...
Ma ja sad gorivo ima veze sa poskupljenjem.