Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za sikija Mungosu jedan, vecina stanovnistva bi glasala za to. Sasvim dodovljno je 55%.
MOZES TI MEDVJEDE PRISVOJITI fbih kakve ti veze imas sa Republikom Srpskom i Hercegovinom moras Hrvate pitati
Ja bih odmah glasao da nas Amerika prisvoji. Kao neki posebni status, prelazni period od 10-tak godina. I onda punopravni sa njima. 53 drzava. Bilo bi tu dosta kompromisa, ali bolje nego ovo sto imamo danas, a EU i nije neka alternativa, sva je nekako vjestacka i povuceni su u sebe.
go, Obama, go, go!!! gledaj, Harise i uci se!...i ti Mile, i ti!...
E tako se to radi. Veliki problemi se moraju rješavati odmah. Za usvajanje nekog zakona jako bitnog za bh narod trebamo čekati godinama, dok se za usvajanje zakona o povećanju plata i penzija vlastodržcima sve završi u dan vremena. Normalno je da tonemo sa ovakvom vlasti i ovakvim narodom...
jesi\'l lood :D pa vidis li da covjek hoce naprijed, a ne da s BiH ide unazad :s
To care!!! Povedi nas u bolju buducnost. Moze li ikako da se Bosna pripoji Americi kao 53. drzava? Primate li nas?