Pogledajte ponudu
13

Novogodišnja bajka čeka vas u Importanne centru: Vrijeme praznika počinje kada mi kažemo

Novogodišnja bajka čeka vas u Importanne centru
Novogodišnja bajka čeka vas u Importanne centru
Bliži se vrijeme novogodišnjih praznika, što za mnoge predstavlja povod za darivanje.Bogat asortiman poklona za dragu osobu pronađite u Importanne centru.

Doživite novogodišnji spektakl u CasaBianca salonu. Mnogo tema i pregršt kreativnih rješenja, bezbroj svjetlucavih lampica, jelki i posebnih ukrasa, pomoći će vam da vaš dom ove zime bude najtoplije mjesto na svijetu, a novogodišnji praznici nezaboravni.

CasaBianca novogodišnja kolkecija je pravi spektakl za vaša čula. Svjetlucave lampice, opojni mirisi i mekani materijali neće ostaviti ravnodušnim nikoga ko ovih dana posjeti ovaj salon. Kolekcije su raznovsne, teme su mnogobrojne. U sklopu svake teme naći ćete dovoljno različitih artikala da ispričate svoju novogodišnju bajku.

Novogodišnja bajka čeka vas u Importanne centru
Novogodišnja bajka čeka vas u Importanne centru

Izdvajaju se kolekcije Winter Love, Deep Blue i Magic Red namjenjene različitim stilovima uređenja enterijera za vrijeme novogodišnjih praznika. Kako su novogodišnji praznici idealan period za poklanjanje, CasaBianca je za vas za otvaranje ove sezone pripremila 15% popusta na sve jelke.

Čekaju vas u Importanne centru na etaži 0/prizemlje - Vaša Casabianca!

Novogodišnja bajka čeka vas u Importanne centru
Novogodišnja bajka čeka vas u Importanne centru

Jos vise čarolije pored Casa Bianca salona prirpemili su i novi brendovi profesionalne dekorativne kozmetike Bees & Clara Line koje možete pronaći na etaži -1 u Importanne centru. Potpuno novi brendovi u njihovoj porodici brendova ove godine, obezbijedili su najširu paletu muških, ženskih i unisex Bees parfema, body mistova, osvježivača prostora, mirisnih svijeća kao i posebnu ponudu iz linije Clara Line gdje možete pronaći najpovoljnije cijene proizvoda kao što su puderi, rumenila, maskare, ruževi, lakovi i još mnogo toga, što može poslužiti kao idealan izbor i poklon za vrijeme praznika.

Novogodišnja bajka čeka vas u Importanne centru
Novogodišnja bajka čeka vas u Importanne centru

Ne zaboravite da u narednom periodu porodica brendova ovog shopping centra priprema mnogo toga za vas, a očekuju vas posebne ponude dobro poznatih brenova: Lindex, Blukids, Upim, Ulla Popken, Tiffany ,Penti BIH, Gerry Weber, CM Cosmetic Market, Frizerland, Watch Line, Konzum BIH, Muscle Freak, INN SPORT, Carpisa, Vicko, Hello Baby, Baby Centar, Unipan, Univerzalno te još mnogi drugi brendovi koji svakog dana kreiraju posebne ponude i popuste za naredni period.

Više informacija potražite na: Shopping - Importanne Centar.

Novogodišnja bajka čeka vas u Importanne centru
Novogodišnja bajka čeka vas u Importanne centru

Kare Bosna i Hercegovina je ovog puta spremio potpuno nove kolekcije stilskog namještaja koji će oduševiti svakog posjetitelja te vam pomoći da odaberete najbolje komade za sebe i da prema svom ličnom stavu i ličnosti kreirate najbolji kutak vašeg doma.

Jeste li već prelistali novi PET CITY akcijski katalog? Više od 100 proizvoda na popustima, čak do 40 %. Za one kojima je vijest promakla, BRIT hrana je stigla u Pet City ponudu. Odabrana pažljivo od strane stručnjaka za prehranu, Brit hrana nudi uravnoteženu prehranu s posebnim naglaskom na sastojke koji podržavaju zdravlje i vitalnost vaših ljubimaca, bez obzira na njihovu dob.

Prelistajte katalog i pregledajte Brit novitete na sljedećem linku ili posjetite Pet City poslovnicu u Importanne centru na Etaži -1/Suteren, gdje vam uskoro pripremaju i veliku izložbu iznenađenja za vaše ljubimce.

Više informacija uskoro na: www.importanne.ba kao i na linku: PET CITY - Importanne Centar.

Sve drage dame koje su u stalnoj potrazi za savršenom frizurom i ovog puta čeka profesionalni tim u frizerskim salonima KS. Kako bi vaša ljepota bila potpuna, ne zaboravite usluge našeg kozmetičkog salona Selawy, a za one koji žele mrvicu sunca više, tu su usluge Sunlight Beauty Studija na +1/Mezanin.

Ukoliko ste u kupovinu krenuli sa svojim mališanima, ne morate brinuti gdje ih ostaviti, jer u našoj gaming areni Friendly Fire vaši tinejdžeri mogu igrati omiljenu igricu.

Svakog dana čeka vas i veoma bogata ponuda ugostitelja Importanne centra: Restoran "The Place", "Milkman House", "Marcaffe", "Coffee 04" i "Caffe Ambienta" a najbogatiju ugostiteljsku ponudu možete pogledati na: Hrana & Piće - Importanne Centar.

Uz sve navedeno u garaži Importanne centra na etaži -3 svake Subote Autopraonica Autoputzzer Inn za vaše ljubimce na četiri točka ima promo cijene pranja automobila.

Vas Importanne centar - Centar modernog življenja!