Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najgore je sto ce Bosna morat placat dugove ovih idiota kada nestane genocidna tvorevina
aj se ti vrati u svoj rezervat ups! i tamo ti nije sigurno,poješće te vehabije teroristi
Pobit toliko ljudi i bit nagradjen sa pola drzave nisu poravnanje racuna, veruj ti meni, upamti mi rijeci, ili ce se genocidna tvorevina (rak rana BiH) samounistit ili cemo je mi dokrajcit, odnosno dovrsit posao koji je pocet prije petnaestak godina!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ko njima dopusta da uzimaju tolke pare a nigdje racuna ?
Ja sam se iznenadio kad sam procitao da je Banja Luka najzaduzeniji grad u Bosni i Hercegovini. Mislio je traktoras, koji ima kompleks od Snaznog i Velikog Sarajeva, da izgradi grad veci od Sarajeva. Hahahaha malo se prekalkulisao pa sada njihova cukun unucad moraju vracati kredite. S obzirom da se iz mjeseca u mjesec smanjuje po demografiji broj zivorodjenih Srba, za nekoliko decenija u BiH nece biti niti jednog srbina pa se ne zna kako ce se vratiti ovo sto se uzima. Podigli pare da se otvori jos koji tov za krmad, da se zasije koja poljana za bijeli luk, i da se uzgaja sljivovica, jer genocidni Troprstasi vole krmetinu zderati, zaudarati bijelim lukom i malo brlje naliti. Kreditom ce se platiti i po koje gusle, da guslarska kultura jos ovo malo vremena odsvira svoje. Smrt fasizmu.
http://www.renesansnakraljevstva.com/
Ha, ha. Dospijeće poslije izbora, pa kako kome.
dodik zna da ovaj cetnitet nema buducnosti, zato krade i kapom i sakom, zaduzuje se, a na kraju ce to sve Bosna i Hercegovina vratiti.
Ma sta ce njima zaduzenja daj marvi slanine i bijelog luka i brlje oni zadovoljni,jedino ovi iz Banja Luke i Doboja Prijedora sto su naucili uz Bosnjake sta je kultura malo trebaju nekog gradjanskog ponasanja al izgubice to oni uz ove sto dodjose iz sume sa slaninom i lukom u dzepu i polovkom brlje za pojasom.
ovi na "veresiju" uzimaju...
To mile IMT
Yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaay ............ eto paraaaaaa
Kad vi ovako redovno prenosili svako zaduzenje fbih kao kad se zaduzi RS bilo bi fino. Samo vi sirite propagandu kako je rs na izdisaju...kazu da je najgora moguca propaganda ona koja omalovazava protivnika... uvek se obije o glavu onom ko je siri
regge...izbacili su komnetre o onoj kurvici , pa sam te naša da ti kažem....onakve rade ispod mosta negdje u Tuzli cigančure, pa ako te pali idi pitaj policiju oni će te uput iti...
jeste damire...samo si zaboravio 5 puta vecu i skuplju administraciju koja guta toliko novca da je i ta na papiru mala zaduzenost ustvari ogromna.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ma sitnica je to za dodika.. toliko on potrosi na autoput s pocetka na kraj grada :)