Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dragi BH Telecom, era CDova je prosla evo ima vec 2-3 godine... Sad vam je aktuelno imati aplikacije za pametne telefone koje mozes pokrenuti bez glupog CDa... Cuj napravili imenik i stavili ga na CD.. . Mogli ste ga i na gramofonsku ploču snimit... Dajte kad ste vec tako inovativni i kreativni ucinite nesto inovativno i vasim imenom. Skratite ga, nek bude samo "Tele"
Ima i aplikacija za Windows, android i iOS, a ovo je za one koji ne koriste internet i ne koriste smartphone, kao npr moji i tvoji roditelji. Upitno je da li i ti znaš da koristiš smartphone, kada nisi skinuo BHT imenik sa app storea, playa....
Ja koristim mtel tako da mi bht imenik i ne treba. Sto se tice koristenja smartphone uredjaja, s obzirom da na tvoj ne tako pametan komentar odgovaram sa pametnog telefona vjerujem da znam koristiti isti. Eh sad, nisam sigiran za tebe.
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Zar nije lakše preko njihovog portala otići na opciju imenik, i tamo pronaći broj!? Ako je CD medij na kojem su radili ovaj imenik, logično je da se CD pokreće preko PC--a, a samim tim je logično i da je PC spojen na internet, bar je danas 99% takav slučaj. Po meni, ovo je samo još jedan način izvlačenja para i rastaljivanja preko BH Telecoma. Pretpostavljam da je cijena izrade jednog koju će da prikažu CD-a bila oko 10ojra +pdv?! ;)
+ sto se broj telefona moze mijenjati... tako da ce cd uvijek biti outdated
Pranje para. Leftor je u vlasistvu SDA tajkuna u Tuzli
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Ljudi po mjesecu hodaju, a oni CD-ove prže...
Kako ce update praviti :)
soory....kod mene na kucistu samo card reader pa jos backTrack5. xD
U telecomu otkrivena "DISKETA"
evo jedno strucno pitanje, jel radi jos ona Fatima sa velikim fonasi za salterom?
Pitanje za sve strucnjake i ove sto se prave pametni.Na smartfonu moras biti nakacen na net da bi nasao broj u imeniku.Ovo sa CD-a sranje ili opet moras biti nakacen na net da bi nasao broj ili je baza brojeva snimljena direktno na CD pa kad sutra neko promjeni broj nema ga na imeniku sa CD-a. Ako je ovo prvo,ne vidim iskreno nista inovativno i spektakularno,paznje vrijedno, a ako je druga varijanta onda iskrene cestitke Kristijanu i Leftoru sto je na foru uzeo nase pare a BHT sretna nova 1996. jer su se ove stvari radile otprilike tih godina. U svakom slucaju dzaba njemu svi programski jezici al svaka mu cast sto ublehu zna prodati. Eno penzioneri se polako organizuju pred postom na Malti da razgrabe prvi kontingent imenika na CD-u.
bh telecom idemo prvi ......al u k.......
Radi li ovo na Linuxu?
Cestitke Kristijanu :)
KOJI CE MI QURACCCCCCCCCCCCCCCCC HAHAHAHAHHAHAHAHAHHA
@zagok ako ne koriste internet 90% su sanse da ne znaju koristiti kompjuter. Ako pricamo o starijim ljudima.
Telefonski imenik je bio popularan na CD -u prije 12 godina ,a ovi sad našli da to naprave i još sa Leftorom.Lik koji to drzi glumi pametnjakovica.Jednom sam pokusao saradnju sa tim likom a on poceo da postavlja uslove kao da je Bil Gejts.Smješno
HAHAHAHAHAHAHHA KAKO SI SAMO SMJEŠAN, GOVORIŠ ZA KRISTIJANA KRETENU JEDAN, TAJ ČOVJEK JE GENIJE, JEDAN OD RIJETKIH NA SVIJETU CIJELOME KOJI ZNA APSOLUTNO SVE PROGRAMSKE JEZIKE. Sjedi i plači sto nisi sa njim mogao dogovoriti nista ;) Ja sam ipak mogao i pogurao me je u svim aspektima i planovima.. ne seri o nekome koga ne znas !
@korelitopipo, de opusti se i drugi put kad krenes da se doticnom uvlacis ponesi fluoroscentne pertle da znamo da si to ti.Nije EA Games nego Leftor ne dodaji.
da su ga objavili na dvdu srali bi sto trose gigabajte kad stane na cd ne serite tako vam svega, imate ga i online i u mobilnoj verziji za sve popularne OSove nisu svi u sarajevu, nisu svi u gradovima, nemaju svi internet iako vi balavci kojima je prvi windows bio xp mislite da je svijet poceo od vas kakvi kreteni
totalno su moderni, pravo mi se sviđa ovo.
ma trebali su na magnetne vrpce da budu u retro trendu
SELMIRE SINE, I OSTALI FACEBOOK BALAVCI...NA STRANU ŠTO SE VIDI DA NISTE SPOSOBNI NI NOS OBRISATI ALI EVO DA NAUČITE... OVO JE DIGITALIZACIJA PRINTANE VERZIJE IMENIKA. JEFTINIJA, BRŽA, EKOLOŠKI PRIHVATLJIVA.....DA STE BAREM NEKAD U ŽIVOTU UZELI NEKU ENCIKLOPEDIJU DA NEŠTO NAUČITE ZNALI BI DA SVAKA IMA PRATEĆU DVD VERZIJU. ALI JOK, DAJ TI KAFU I DAJ SMARTPHONE IZVALI NA STOLU DA SE VIDI KAKO IMAŠ....A KUPLJEN NA RATE I U DŽEPU TAMAN TOLIKO DA SE PLATI KAFA. I ONO HUDO BISTRI O ZASTARJELOSTI I APLIKACIJAMA.....