Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eh, nekad se ekonomija bavila - ekonomijom. Iz clanka se vidi ko je dobio nagradu iz prava a ne ekonomije. Steta! Nekad je ova Nobelova nagrada nesto znacila...
Nemoguce a balibeg je obecao 100.000 radnih mjesta i izjavio da je zaposlio 25.000 :):):)
ZAšto nije dobio FAdil ?? Dakle čovjek namjerava skinuti sa evidncije zavoda za zapošljavanje do 2018 50 000 ljudi. VEćina je kadrova SDP i nepodobne frankcije SDA iz nedemokratskih vremena, nekih 10000 a zaposlenih u kantonima, federaciji i BiH. Oni za 4 godine pozobaju 200 000 puta njih 10 000 je solidne 4 MILIJARDICE KM ! Od njih bi se FBiH solidno oporavila zaposlila dosta Draganovih kadrova u Mostaru ( FM prometa i komuniakcija već zapošljava), vratili bi se prispjeli krediti itd.
ispravka 10 000 penzionisanih pozoba 2 miliajarde za jedan mandat a 20 000 4 miliajrde. Koliko zapsolenih u kantonima i federaciji ima to ne zna ni svevišnji !