Komentari (234)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koja suplja, kakva radna snaga brate ....ko god im treba on to odmah dobije iz cijele evrope balkana rumunije bugarske ukrajine itd...
Glupa spika...ima drzava nadzor ne moze ispod minimalca...i onda ti dodje isto...tj teze...lakse uzet ljude sa papirima i vizama nego izbjeglicu koja prvi put u evropi.
U Avganistanu fizikaner ima $3 dnevno, bio, vidio svojim ocima. A vala bosnjo nece ispod €20 pa ti vidi sad racunicu.
PRIKAŽI ODGOVORE (19)
ARBAJT je zadnja riječ koju će arapi naučiti u Njemačkoj.. Jel ikad tko vidio arapa na baušteli? Na skeli? Nema ih čak ni u pekarama.. Čim nafte nestane, jadna im majka..
Nista lose ovdje nema..ne mogu sad te izbjeglice sjediti i cekati da stane rat...nista nije besplatno..ako ce biti fino placeni..ako ce biti tretirani posteno..neka rade..i njima ce biti drago raditi i zaraditi..
Arbeit macht frei, je li??
Što ti je pametan narod. Na kraju dobro i jednima i drugima.
Umro Mujo i ode pred Boga na sudjenje. Kaze mu Bog. Ma dobar si mi bio. Biraj gdje god hoces. Kaze njemu Mujo: Moze Njemacka. Svabe su cudo. Svaka im cast.
najvise potrebni inzinjeri,it strucnjaci i njegovatelji... ovi sto su dosli su sigurno svi inzinjeri, it strucnjaci...a o znanju njemackog da se i ne govori...
Pošteno. Meni su seratori oni koji im kao zamjeraju na ovome.
jebat će sad Bosance
Kad neko novi dođe odozdo onda te jedino može pomjeriti prema gore.
Kako da ne, previše ste gledati Schindlerovu listu i slično., baš bi oni htjeli raditi i to za kikiriki, hm da sigurno..
Zašto? Nije bilo u lošem smislu, samo ovi navedeni nisu u takvim uvjetima da bi bili primorani raditi!
i pogledaj si komentare svojih sunarodnjaka kako vrijeđaju Izraelce na drugom članku pa onda nešto reci, ja nikoga ne vrijeđam i ovo nije bilo ismijavanje nikoga!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Alemanija!
znam znam, maloprije sam je slusao :-)Dugo si ljubio zenu i sina vec je visok metar i cetr'es sest
Hahahahhaha, malo su se presli u racunu. Arapi i rad!!!!!!!??????? Oni rade samo nocni rad, sa zenama u krevetu! Kebabi,Pizzerie,mali kisoci,to moze gdje se vara na porezu! Da ti Arap ustane u 6 ujutru i radi do 3 posle podne, nema sanse! Ako vam fali radne snage, pravac Balkan, Poljska tu ima robova!
a jesmo mi bosanci radisni, samo ispijamo kafe i kazemo nema posla
Sirijci su drugaciji narod, nisu to one lijene mrcine iz zemalja zaljeva...
Primili bi i dvije jace izbjeglice na Poljinama, za vadjenje krompira!
Zanimljivo je da su velika većina izbjeglica muškarci i to vojno sposobni muškarci i muška djeca, a jedini cilj im je Njemačka i skandinavske zemlje, gdje je najbolja socijala. Žene i žensku djecu ostavili na milost i nemilost divljacima a oni razgulili u Europu.
i ja bih sad otišao kod nekog švabe da me zaposli u it inžinjeriji,danas kad imam 30 eura dnevancu dobro je
Pa netrebaju ove izbjeglice da budu robovi kod privatnika,nego kod velikih Njemačkih kompanija.Svi znamo kod koga su Jevreji bili prinudno poslani da rade u 2 sv.ratu.Četvrti rajh je uspostavljen,sada švabe umjesto sa tenkovima kupuju sve parama,a umjesto Jevreja sace im raditi izbjeglice iz Sirije,Afgenistana,Iraka itd
upravo tako.... korporacije su u njemackoj te koje daju ubjedljivo najmanje satnice
Pa bolje i to nego ovi kreteni sto se protive . Pogledaj pa sudi ! http://www.liveleak.com/view?i=686_1441647743