Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Avaz je najbolji kad se kreči kuća, a i za čišćenje prozora nije loš
znaci korisniji od Klixa
ovo je njemacka verzija avaza... novi, mladi, pucaj guzice i sise na naslovnoj, provociraj bez razloga i onda si najprodavanija novina u zemlji...
mozemo mi napraviti jos vece. dva sa dva pa u njih umotat tzv.novinara sto nas izvjesti o "najvecim" novinama na svijetu u nadi da ce prakticno nauciti sta su "najvece" a sta najtiraznije ili najcitanije novine..
Sreca pa Fahro nije vidio ovaj clanak
Bild samo radi za Židove i Ameriku.... Politika na velikom nivou
Avaz na aparatima..
...smetljoidi inače imaju sloidan tiraž, čak i u web eri. rekao bih da to više govori o konzumerima smetljoida, nego o samim smetljoidima.
smećarsko - čifutsko - cionističke novine 💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩
mene samo nervira ne možeš roštiljati na Avazu moraš uzeti Avaz Express.
Bild dir deine Meinung
Nemam pojma sta si napisala ali i dalje ti lajkam 😃
@drug_lenjin Napisala je "Stvaraj sebi svoje mišljenje" Očigledno neki filozof.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ni jedan normalan covjek ovdje nece citati to smece od novina....zato postoje Tagesspiegel,Frankfurter Allgemeine,Die Welt,Berliner Zeitung ili Morgenpost.....Bild su novine za socijalne slucajeve...nema se tu sta procitati
cionisticke novine, vlasnik je deklarisani cionist koji podrzava genocid u Palestini
Pa dobro, pozamasan je ali nemere ni prismrdit oslobodjenju prije rata. Mogao si cijelu kucu na tri sprata okreciti i jos ti ostane pregled programa za vikend :)))))))))
to majstore :)
Za list radi oko 500 novinara i dopisnika, a većina fotoreportera su vanjski saradnici ili free lanceri od kojih se kupuju fotografije. Zato nas BHT ima 963 zaposlena (BEZ SARADNIKA) i pred gasenjem smo :D
Najveca dnevna porcija propagande sto postoji.Do pre koji mesec su se svi zalili kako im je opao tiraz,a sada ovo.To jeste tacno da se ta novina najvise stampa ali je niko nece i izdanje u Nedelji ,se kompletno baca u djubre,toliko je kvalitetno da je coveku muka a to citaju 90% starci koji vole i neguju jednosmernu vrstu informacija bolje receno propagande.