Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nekom rat, nekom brat.
nama netreba mi đikane goloruki sataremo😂😂😂😂
jebeš đikane
Merkel Waffe
SAMO POJAČAJTE. MOJ STAJLING TO MOŽE PODNIJETI!
Njemačka vlada svijetom i zaarađuje novac na bijedi ostalih zemalja oko nje, Njemačka smije raditi šta joj je volja, izvziti masu oružja, lagano zakuuhavati među zemljama kako bi se to oružje trošilo jadna je majka ovoj današnjoj djeci.
a svi pricaju da zele mir u svijetu!!
Njemacka je unistila yugu pravi europsku zajednicu.Da imaju Zirafu koja pase a Berlinu muzu sve na demokracki naci jebti politiku danst voli sutra te bijam.
Onda neka prestanu kukati sto im izbjeglice dolaze. Nemoze pare i jare.
Suti ba erotika...
A sada ce potrositi 10 na izbjeglice.
Na mostu dobiješ, na ćupriji izgubiš.
I BH manji entitet izvozi braci turcima meso i ima najvece koristi a tako pljuju bracu turke da nije za povjerovati ...... evo sada slušam šarovica u face to face - NAJVECE KORISTI OD IZVOZA MESA U TURSKU IMAJU SRBI IZ RS-a....... ahahhaahah .......