Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
fin voz / vlak. steta sto ce ga balkanci unistiti do prljeca :(
Super, odmah isprobavam slijedeci vikend! Samo bi jos bilo bolje da ima i nedjeljom pa da se moze otici na vikend s povratnom kartom!
zadnjih mjesec dana iz zenice se uopce nije moglo ici za sarajevo iako je voz vozio u svom terminu (18.10), ali nije primao putnike. Razlog je sto im se ne isplati, ali ipak ga voze. gdje je tu logika?
Lopovi Osmanagic i Zahirovic zavili su zeljeznice u crno, a sve pod zastitom Bakira Alispahica i SDA. Narod zna!
Mora se priznati da su ovi končarovi (valjda je to ovaj bijeli sa slike) vozovi do jaja! Ko god ga je dizajnirao stvarno zaslužuje kakvu nagradu, a još veću onaj koji je to uspio napraviti da ovako dobro izgleda! Samo žali Bože što će ga BH stoka uništiti u rekordnome roku, kako putnici tako i oni koji ga budu vozali a kojima ne bi dao konjska kola na upravljanje, kamo li jedan moderan i sofisticiran stroj kao ovaj gore!
zabranjeno je pušenje u ovom vozu. Samo Željezničari puše.
Zato sto iz Zenice idu svaki dan 2 putnika :x
hoce li uspjeti zabraniti pusenje bar u jednom vagonu ovog voza?
zasto ni bi isao zenica-capljina?
Ovaj novi direktor Željeznica je kralj. Okreno je željeznicu za 180 stepeni. Ne znam kako mu je pošlo za rukom da te željezničare (poznate uhljupe, koji su zaštićeni ko međedi) sredi. Sada ljudi rade i dan i noć. Vozovi idu na vrijeme - ko u švabe. Pruga sređena, vozovi mogu ići 200km/h, samo mašinovođe ne smiju. To su mašinovođe iz starog sistema, ali dovešće Osmanagić nove. Samo sabura.Ma biće nam željeznica ko lutka.
Ujkice sto idu iz Capljine u Mostar i Baliye iz Mostara u Sarajevo. Svak u svoj glavni grad. I obratno u suprotnom smjeru. jel ti sad jasnije?
Još kad Talgo krene, imaćemo najjaču željeznicu na Balkanu. Imali smo i do sada -to je svojevremeno izjavljivao i nekadašnji direktor Željeznica.Ne znam kako je to bila najjača željeznica, ali znam da je po zakonu.
Mamu vam , ja sad znaci nemam cim da se vratim u 2.20 iz Mostara sa faxa nego moram cekati 7 sati i vozit se u vozu iz 1944 :/ Nigdje na svijetu nema da se linija moze tek tako transformisati. Dabogda vam razvalili voz za 5 dana.
.., j.e.b.o. te voz, šta je ba s vodom????????????????????????
Je.bo voz, nego iskopase li vise onu piramidu u Visokom?
Stvarno ko su ciljani putnici za ovaj voz?
kakva glupost...baš me interesuje koliko su platili za ovu reklamu...ipak ovim vozom dnevno polazi jedan ili nijedan putnik...naravno zahvaljujući upravi željeznica koja je postavila tako visoke cijene da sam u jednom trenutku pomislio da živim u japanu i da svi imamo japanske plaće