Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Paćenici" rade po nalogu svije SDP centrale (informacija iz pouzdanih izvora), intenzivirali su aktivnost prije par mjeseci. Što se tiče ovog sajma u Gračanici, svako ko je bio na njemu zna da je čisti očaj... Nije bilo nekih od najjačih gračaničkih firmi, što dovoljno govori. Taj sajam je jeftin pokušaj gračaničke SDP-ove vrhuške da promoviše staru slavu Gračanice kao poduzetničkog mjesta, koja se već odavno ugasila. (Ovo jeftin shvatiti uslovno jer se na to skrhaju pozamašna sredstva iz opštinskog budžeta.) Redovno se na sajmu pojavljuje SDP-ova elita, prošle godine je bio Nole Hadžić, ove godine smo vidjeli Nerku-trenerku i Seada Čaušeskua, inače najgoreg premijera u istoriji Tuzlanskog kantona (koji je na sumnjiv način privatizovao i upropastio fabriku Grafopak). Sve to da bi se ubrao po koji politički poen.
Pravi covjek kojeg treba lsijediti...A ne prevaranti poput Lijanovica !
bravo niksicu samo ulagati u ekonomiju, tu je spas za izlazak iz krize i ovog stanja u zemlji u koje su nas dovele pogresne politike u zadnjih 20.ak godina
A sto volim ove pozitivne i lijepe vijesti :D Svaka cast sto ipak ima neko ko pored svega sto nam se desava, misli i podrzava razvoj privrede i ekonomije BiH.
Premijeru, svaka Vam čast. Od Vas uvijek pozitivne vijesti.