Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko Hin jebe mi imamo zlatne kasike..
Kada čujemo za neki kriminalni skandal nekako povezan sa vlašću, Bošnje odmah kreću šale zbijat (makar se može to dok se "šuti" i trpi) dok su Englezi koji žive u 10 puta boljoj zemlji na ulicama. Prema tome, mislim da je neophodno da mediji i svi skupa radimo na "bahaćenju" naroda da traže bolje.
dovesti vlast do nemogućnosti funkcioniranja jel
Novalicu halali sta sam za dorucak pojeo tri kifle!!!!!!
ja cu gorit na onom svijetu,., klasov hljeb sam citav pojoo sa pilka salamom i pavlakom megle 250ml 3% mlijecne masti,., jebace me novalic za ovo 3% mlijecne masti
Kod nas ista situacija hahaha...
rekao novalic:),jos ima deficitarnih zanimanja :)