Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
želeljeznicu treba ukinut mamu im lopovsku.
ja bi dizel podigao na 5 maraka po litri,što je cilj u evropi da bi se većina transporta prebacila na željeznicu a i radi poboljšanja vazduha,rasterećenja saobraćajnica itdd..
Ovo je dokaz da ovu korumpiranu vlast treba zamijeniti pohitmo a to možemo narode sada na izborima .Pozivam sve ljude zdravog razuma da uzađu na izbore i klone ovu SDA sa političke scene .Barel nafte nikad jeftiniji a oni poskuoljuju naftu.Sve ove pare idu u predizborne svrhe .
Znaci opet iz nasih dzepova radi tudzeg lopovluka i javasluka..lijepo bogami..iako idu izbori,politicari imaju obraza da takav prijedlog iznesu.Dzubrad jedna..