Dobio Apple Watch
49

Netflixova zvijezda Andre Lamoglia posjetio Mono Apple Reseller trgovinu AT Store

Brazilski glumac Andre Lamoglia bio je glavna zvijezda posljednjih nekoliko dana u Sarajevu.

"Andre Lamoglia je već dugo lojalan Apple proizvodima i smatra da bi mu bilo teško zamisliti život prvenstveno bez iPhonea. Koristi i druge Apple proizvode, ali mu nedostaje Apple Watch na ruci, pa smo odlučili Andreu pokloniti idealnog partnera kroz zdrav život, a koji će mu olakšati obaveze", poručili su iz AT Storea.

"Andre Lamoglia od danas posjeduje novi Apple Watch i sigurni smo da će sada lakše pratiti zdravstvene informacije, omogućiti bolju vezu sa prijateljima, lakše plaćanje uz Apple Pay i druge korisne mogućnosti. Uz Apple Watch će sada lakše ostvariti svoje ciljeve i pratiti svoje snove", poručuju iz AT Storea.

Andre je testirao sve modele iPhonea 13, Apple Watch, iPad mini, iPad 9, iPad Pro, MacBook Air i potpuno novi MacBook Pro sa M2 tehnologijom i nije mogao sakriti oduševljenje brzinom M2 čipa.

AT Store je sada brendirao svoje ime i postao prvi Apple Mono Reseller u BiH. Prije dva mjeseca otvorena je prva Apple Mono brand trgovina u Sarajevu City Centru. Dizajnirana je i uređena po Apple standardima, a javnosti nudi prostor od preko 80 kvadratnih metara i gotovo 70% trgovine je izgrađeno od stakla. Opslužuje je tim certificiranih stručnjaka spremnih pružiti individualnu pomoć svakom posjetitelju. AT Store nudi kombinaciju Apple proizvoda, najkvalitetnije dodatne opreme i kvalificirane korisničke usluge, što je postalo amblem brenda.

AT Store u svojoj ponudi nudi kompletan asortiman Mac računala, uključujući stolna i prijenosna računala, monitore, dodatke, popularni iPhone, Apple Watch, te sve modele iPad uređaja i originalne Apple opreme.

Od trenutačnih promocija izdvajamo MacBook Air M1 za 2.299 KM i MacBook Pro M1 za 2.599 KM.

AT Store možete posjetiti u Sarajevo City Centru, Alta Shopping Centru u Sarajevu i Delta Planet Centru u Banjaluci.

Saznajte više na web stranici.