Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja dorata od novinara što postavi ovaj članak ..prvo na photo se vidi da ljudi rade a da se samo malo raspitao znao bi da se radovi ne mogu jos završiti jer se čeka da telekom i elektrodistribucija postave dodatne kablove prije asfaltiranja ...bas ko da u Srebrenici ima 100 gradilista pa se nije mogao/la raspitati...
Puštie domaći, ili smo ga svi popušili!!!
Popušliću, vazda će se za tebe nešto naći da ga popušiš. Nek idu cigarete na 10KM ti nemoj brinuti.
Bolje je fabrikama duhana da se počnu baviti ugostiteljstvom nego da proizvode cigarete od kojih jedino ima koristi državna administracija a koje od Nove godine neće kupovati ni 30% dosadašnjih kupaca. Uveli su akcize na sirotinjsku zabavu a na skupocjene automobile, stanove, namještaj, vikendice, svečana odijela nama akciza. Konačno bi trebao malo progovoriti i gospodin Lakota ako je još živ i druge udruge potrošaća koje nijemo gledaju sve dosadašnje pljačke njihovih članova tj. potrošaća.Kažu cigarete će koštati kao i u zapadno-evropskim zemljama a plaće će nam ostati kao u Somaliji ako nas i ona nije prestigla.