Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
opet se peru milioni, koji vjetar koje vjetrenjače holandija onako vjetrovita pa im projekat propade jer su troškovi amortizacije ogromni ovdje kako koja vlast dođe proda maglu s nakim strancima, jal termalne vode, jal mini elektrane jal nafta jal vjetroenerigja.... 10% u džep i niko nikad više ne čuje ništa o njihovim bajkama ŠTA RADI TUŽILAŠTVO??? mudro šuti
Jao jao hercegbosna..KOJA HERCEGBOSNA?? dosadni ste s tim glupostima..
sta cemo sa Stivom Jobsom
Kad već govorite o onome što ne znate.. pročitajte malo. Ono što je zapisano prije oko 1500 godina, \"naučnici\" današnjice \"otkrivaju\" kao novost. Neznanje je čudo!
ovom frajeru je glava neiskoristeni energetski potencijal.
Da, kod nas je \"mračno srednji vijek\" religijske invizicije, ono što je Evropa prebolila prije 500 god.
I opet ce politicari ovdje vidjet pravu sansu da namaknu koji milioncic...
znas ko k.u.r.a.c, nije 1500 godina ..kad vec pokusavas da vrijedjas onda se bar malo informisi..
He*bat ce vam srbi m*ater za malo vremena, oni ce vam ko prvo dovesti ruske imigrante, ko i kosovske srbe ratne zlocince, a poslije ce vam pumpati naftu i iskoriscavati sve prirodne resurse.........zahvalite se tihicu srbinu, hajd u zdravlje.!
polako kod nas je tek 1500 i neka godina za petsto godina cemo i mi to imati kao i zapad.
Hamo vidi mu glave