Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ampak... nek nije dodo kriv... @englez... MRS!!! @hurem... lijeci se dok je jos vremena!!!
ma eto RAPTURE..... pazite se, nedaj da glova pokisne, uzmite kisobrane :D
a ja mislio da smo bolji od USA, pa oni izgubise rejting
ti si niko i nista u Engleskoj samo si se ti ufurao da si neko. I onaj crni Englez sto pali onih 10 kuca je stepenicu iznad tebe, ti to dobro znas samo eto ufuro si se da si englez. Jadan ti
Cenićka - sekretarica osuđenog ratnog zločinca Momčila Krajišnika. Da ima imalo obraza sakrila bi se u mišju rupu a ne lupetala gluposti po medijima koji su se između dvije četo struje opredjelili za onu koja je protiv Dodika. Pored toliko odličnih bh. ekonomista koji drže katedre po svjetski priznatim univerzitetima vi uporno davite sa ljudima koji nemaju ni magisterija ni naučnih radova a ni obraza
SADA CE BELAJ NA BERZAMA, DRMA SE NAJSTABILNIJA VALUTA
ENGLEZ JE F.A.S.I.S.T.I.C.K.A. BU.DA.LE.TI.NA IDI U LONDON I GASI POZARE EBALI TI ONI FAMILIJU
Ma nije ovo nista. Mozemo mi i gore. Ovo je takozvana propala drzava koja je vec 20 godina na aparatima za odrzavanje: ubacuju nam vazduh, pare, hranu a u kavez nam mogu doci samo zapadni treceligaski politicari da nam kazu kako je van kaveza med i mlijeko. Za nas u BiH kredit rejting ne znaci nista. Svakako smo zaduzeni toliko da to ne mozemo vratiti ni za 20 generacija. Ali ono sto mi sada konacno znamo, sto su nam nasi odabrani kazali je da je ovo \"DRZAVA ZA COVJEKA\". Koji ba rejting. Ovo je Zlajogluov hipodrom.
uh, ovakav izvjestaj ima da uzburka do temelja svjetska ekonomska trzista
Znamo mi ko nece da napravi vlast. Neke stranke pricaju nbnebuloze iako su na izborima bili ispod SDP - a. Mi u Sarajevu prezivjeti bez vlasti mozemo, a ako jos jednu godinu ostanemo cijela RS ce pciniti samoubistvo.
ma, smak je svijeta, ha 10 kuca zapalise crnci koji svako 20 godina urade isto :) dolazi \"RAPTURE\" :D
Englezu sto si se usutio o temi, nemiri u Londonu? Hajde i ti se vise prosipas....zdravo!!!!!!!!
Jarane de ti savjetuj Ingleze njima je sad prijeko potrebna svaka moždana vijuga.
dodik je samo kriv 1%, originalne sarajlije su polu vjerski fanatici polu komunisticki ekstremisti obje kategorije ksenofobija na nivou, glavni predmet razgovora kako i kada kamenovati strance. hoces uspijeh tako? nema teeeeooooretske sanse. bices i gladan i zedan u sred zelenila.
dašta