Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
na 1 km dajemo 17 pf, ali na 2km odvojimo 34 pf. Eto moj narode zasto rastu cijene. Privatnici kojima je također u interesu povecanje cijena ( marža od 10%, kod naftnih derivata do 30% od cijene) imaju presutnu saglasnost od vlade na sva poskupljena.
pozdrav Keminim potrčcima...... ma gdje bili. KEMALE VRATI SE OVCE TVOJE NE MOGU BEZ TEBE...ME MEMEMEMEEEEEE!!!!!, TAMAN SINDIKATE SVOJE NAPRAVIO KAD SE SVE SRUŠI. BRAVO GOSP. ĐAKULA, SAMO NAPRIJED, IMATE NASU PODRSKU!!!
Ovaj komentar je napisao KEmo Čaušević ili neki njegov potrčko. Dovoljno je bilo samo da dođe međed samo da se Kemo smijeni i odmah su morali narasti prihodi. A sigurno da g. Dzakula svoj posao radi kako treba.
apsolutna je to neistina i PR koji za sebe pravi novi v.d. direktora u zelji da bude novi direktor. narasli prihodi su posljedica ogromnog skoka cijena nafte na koju se onda obracunava % PDVa. i tako drzava sav teret poskupljenja prebacuje na gradjane i privredu. stogod su vise cijene uvoznih proizvoda to su veci prihodi PDVa. u normalnoj drzavi bi se smanjile akcize za te proizvode, da gradjani ne bi morali pretrpiti takav udar cijena. ali ne, vazna je samo njihova kasa...