Dokapitalizacija BH Airlinesa
0
Najbolja ponuda Turkish Airlinesa
Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mrki ovako cete lakse i brze da idete na privremeni rad u maticu .Mislim na srbe i Tursku.Ko nekada birvaktile.Istorija se uvijek ponavlja stoga evo vase prilike.Ponovo cete vi hamaliti za Turke al ovaj put letite BH airlines-om.Savremeno nema sta :)). PS.@ Mrki pregledaj pedigre, sigurno se i sam iznenadis kad ugledas mnoga turska imena u tvojoj svrpskoj lozi :)).
dodjite danas svi u zoloski da me vidite!!
mrki,, pashce vlasko...
Mrki ti si car sve si ih skrenuo sa teme! Ljubi te Meliha!
E moj idiote dok je takvih kao što si ti nas će izbjegavati svi investitori na planeti. Umjesto da ti je drago što dolazi bilo ko sa parama koje ovdje ulaže da zaposli ljude ti još Kosovski boj sanjaš imbecilu zatucani.
Ovo nema veze jel Turska il ko zna sta, ovo je biznis. A ti to ne kontas. A ovo \"Pederu\" opet nema veze sa pederima vec onako iz duse :D To ti je kao onaj vic Mujo & Haso gay.
E MOJ MRKI. Prva ti je riječ turska riječ \"Taman\", samo nepravilno si napisao ne kaže se na Turskom \"taman\" već \"tamam\", al naučićeš ima vremena haha
A posto ce Turci izgubiti od BiH u Istanbulu, od dokapitalizacije nema ništa...:)
Jebi mater vlasku.
MashAllah lijepih vijesti. Nek crknu dusmani :), ako im smeta da zapravo ima onih koji su zainteresirani da poboljsaju BiH nacionalnog prijevoznika, narocito uzeto u obzir kakve gubitke cak i najjaci avio prevoznici sirom svijeta imaju. Nadam se da je ovo korak u pravom smjeru, i da ce BiH napokon imati avio prevoznika koji ce omoguciti gradjanima bolju uslugu i povezanost sa ostatkom svijeta. Bilo bi odlicno da se i aerodrom izmjesti na lokaciju Visokog, ili negdje dalje od naseljenog mjesta gdje zimske magle nece toliko ometati saobracaj.
Ovo bi trebalo biti smiješno jeli mrki? Molim re Mrki(sigurno si sam sebi dao nadimak po jednoj životinji-postoji neka sličnost sigurno)da mi objasniš šta imaš protiv Turske i Turaka,meni nije jasno? Ja nisam odavle!!!
Mrki jesi to provalio da se nasmijem?
Imaš ga pravo. Još kad za par mjeseci kupe Austrian airlines to će biti konačno osvajanje Beča. A kmetovi opet kmetovi.
Taman i treba Turci da vas kupe, necete li bogdo svi odletiti u Tursku! Kad ste je toliko zeljni, a i nema smisla da budete razdvojeni! \"Posljednji let za Tursku! Pozivaju se posljedni Turci da chekiraju karte i udju u avion!\"