Komentari (94)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gledam i ne vjerujem. Svi komentari pljuju tog covjeka koji je zaradio nesto, i puni su ljubomore i mrznje. Da li ste se ikada zapitali da li je mozda razlog vaseg neuspijeha, i neuspijeha nas kao naroda, u stvari u vama? Svi pljuju ili po kliksu ili po covjeku. Molim vas evo da vi zaradite i uspijete nesto u zivotu svom doprinijeti, pa tek onda komentarisite.
skidam ti kapu za ovaj komentar...ne jarane,ovdje ces sve naci,samo ponajmanje ljudi,insana koji nemaju ljubomoru....ko sto je jednom jedan momak ovdje reko....sve se prasta,samo uspjeh ne!!!!!
tebi u usta.....
Najbogatiji Slovenac Samo Login za Klix.ba: " U biznisu su važniji ljudi od novca". E, gospodine hajde ti to dokaži Žutom i Šćepi. Za njih i njihove hajduke je ipak novac daleko, daleko važniji od bilo kog čovjeka. Zato smo tu - gdje jesmo!
Samo Login, nista register
jes slovenac a babo mu Bosanac 30000%.. gdje bi oni ovolike pare zaradili.. lakse ti je jaro sa zivotinjom raditi nego s covjekom..
treba li i password ?
treba li i password ?
SAMO LOGIN BRATEEEEEEEEEEEEE !
A kako se zove ovaj lik? I ja se loginujem vazda na klix, pa nidje love
DRAGO MI JE JA SAM HAMO LOGOUT
lako je tebi jarane
jel mu ovo umjetničko?
@pasije popodne 1992 ?
@pasije popodne 1992 jeste, ali ne trajno
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
ovo mu je sigurno krsteno ime... logout
Vazna je pamet tj ZNANJE Mozes imati najbolje auto ili racunar, ali ako ne znas...
Objasni ovim nasim privrednicima...
KONTAM, PA LOGOVAN SAM
Prvo se moras regisrovati!
Mslm treba ti neki kapital!