Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lijepe vijesti imaju tako malo komentara! Fantastican spoj modernog i tradicije. Prekrasan dizajn. Sretno dizajneru i studentima, zelim im jos vise uspjeha.
moze li se ovo kupiti? svidja mi se
ovaj design izgleda kao skulpture u drvetu, nema sharafa, nema nepotrebnih karafeka, sve je skladno i prirodno, u tome je snaga i kvalitet ovog design-a. cestitke profesoru teskerdzicu!
i ako se pitas...profesor je moj, da, da, a ja cu te u budusnosti tjerati da trosis pare na moje proizvode buhahah ;)
@pravnice ! hahah. nego, kako te bolan nije stid, fakultetski obrazovan, ovakve gluposti valjat?? lose fakultet utice na tebe, ne hvali se sa zvanjem, brukas svoju struku, doduse, mora da je si sklon zaglupljivanju ;))
drvo + jednostavne linije + rezbarija kao dio bosanskohercegovackog stila = najbolji
predivno
odlicno---prelijep dizajn!
Super izgleda - jednostavno a opet drugacije - i mene zanima da li se moze ovo kupiti negdje. Posebno mi se svidja stol!!!!!!!
Svaka čast profesoru! Inače za papane kojima nije jasno, za šta je čovjek dobio nagradu, pouka, KNJIGU u šake i mrš sa neta! Namještaj je prekrasan. Inače mislim da je jedna od šansi razvoja BiH proizvodnja kvalitetnog dizajniranog namještaja Zašto se ne ugledati na IKEU recimo. Proizvodnja miliona bezličnih komada namještaja prije rata i plasiranje pod tuđim brendovima treba izbjeći pod svaku cijenu.
A dasta je vec previse za jednog pravnika, posebno ako je u BiH zavrsio prevo ... (cast izuzecima) ;)
....pa pravniče brate...a što to vrsTni stolar ne bi visio na netu ? Mnogo je teže biti dobar stolar nego znati koristiti internet...i još nešto...jedno je stolar a drugo dizajner koji ima inspiraciju pa ideju, pa koncept pa uradi 3d model koji u odgovarajućem digitalnom formatu šibne na CNC stroj koji onda čiki, koji se prema sistematizaciji rada firme vodi kao stolar, izbaci komad namještaja u nekoliko dijelova, u zavisnosti od složenosti istog, kojeg gore pomenuti čiko jednostavno spoji / sastavi / zalijepi iliti finalizira....kontaš?... Ili je ovo ipak previše za jednog pravnika koji visi po internetu....no hard feelings please ;) pa pa
stolica 240 EUR
seljačino jedna đes vidio da stolar visi po internetu ,ja sam pravnik , al mogo bi ti prohoblati seku
Ja vjerujem da si ti neki razocarni stolar , iz nekog podruma , radionice ...Problem kod tebe i tebi slicnih je sto znate napraviti ,ali ne znate sta , pa vam \"neko\" mora sapnuti ... Drz se svog posla , hoblaj i tisu !
vjerovatno to nije on napravio nego neki vrstan stolar koji se nigdje ne spominje, njegove su bile ideje a sve zasluge treba da pripadnu stolaru koji je to napravio, to je isto ko kad ja zamislim nekakvo sportsko auto i odem u ferafi oni mi naprave i ja kažem to sam ja napravio i čestitka stolaru
Super!Lijepi oblici, ipak sa drvetom se mogu izvoditi prelijepe stvari... @? A za papke koji to ne cijene, balvanom u vuglu!Cak nisu vrijedni ni stolicom da ih se udari, vec BALVANOM!