Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Istina boli ko je god ikada imao bilo kakvog posla s njima znao kakvi su toliko i pozz varalice obicne i tatini sinovi da im nije tate ne bi se hljeba znali najesti kreteni obicni.
Smiješno! Ne plaća doprinose, ne daje ljudima plate, a redovno dobija poslove i nekakve nagrade... Jadna smo mi država kad nam je on predstavnik nečega...fujjjj! Još malo pa će objavit priču da proizvodi svemirske brodove...
Kriminalac i varalica! Vjerujte mi, mnoge ga firme tuže... Stalno je na sudu
Ovo je, kako skontah, "seminarska nagrada", iza ovog ne stoji neka velika institucija. Kako god, fino je za procitati. Zao mi je samo sto ce sav ugled koji je do sada stekao srozati onom Spalionicom na Stupu, u kojoj zeli spaljivati medicinski otpad, leseve zivotinja, plastiku i sta sve ne - u sred naselja sa skolama, vrticima!! Dzaba ti nagrada, vjeruj.
Ti Grizelji su biznismeni na Stupu ŠTa mu dođe onaj iz Zlatnog lava?
Snašli se lijepo
Mislim svaka cas covjeku mozda je on uradio dobar poso cestike u svakom slucaju,ali zato ima dva morona od sinova da je to za ne povjerovati.
Sinovi su mu daleko od morona, meni su obojica prva liga. Ti si vjerovatno jedan od majmuna koji nisu nikad pozvani u "kucicu" pa ti vatra i seres ovuda iza anonimnosti nick-a.
PRIJE RATA DRZAO FLIPERE NA STUPU.............