Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Narod ima prečih stvari o kojima treba brinut. Poput recimo zabrane pristupa sajtovima za online klađenje. To je daleko bitnije za bh. društvo od tamo neke cijene nafte.
potrebna je 5 smanjena cijena sirove nafte, da bi je nasi za 5 feninga skinuli... a samo jedan porast, i odmah ide gore 5 f :))
evo vec DRUGI PUT pojeftinjuje u zadnjoj sedmici...ovi naši ništa i nece nista ni preduzeti...al hajd sve je do naroda... đe smo na cestama...eno slovenci ubiše vladu nedaju joj mira, eno rumunija ili bugarska oborila vladu demonstracijama itd itd mi evo lagano sad srcem kafu i baš mi fino ... ne treba nama nista...trebaju nam i ovo oduzeti što imamo
Hajd sad pumpaši cijene dole dole. Hoćete malo sutra, da je poskupiti već bi ujutro bile nove veće cijene. Inaće odakle bi stalno kupovali nova skupa auta, kuće, vikendice idt....