Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
s obzirom na paradoks u kojem se nalazimo, ocekujte nova povecanja cijene goriva :(
...opet ce nam sad dici cijenu...nemojte živi bili više spuštati naftu na svjetskom tržištu...
Samo ne znam zasto mora biti ovako skupa ta jebena nafta? Otac od mog najboljeg druga je radio na Katru, i kaze da je dole litar nafte 15-20centi, a litar vode 1 euro od prilike, te da dole svi ostavljaju upaljeno auto kada idu u soping i te stvari.... boli njih uvo, oni naspu 10e i mogu gdje hoce, a mi za te pare mozemo krug do grada i nekako se vratiti kuci...
naravno, cijene ostale iste, PU *** ti drzavu !
Uopste ne kontam ova poskupljenja-ja uvijek sipam za 20 KM...nikad nisam morao platiti 20 KM i 10 ili 15 a nedaj boze i 20 KF :)
Dok ne prodaju zalihe koje su kupili po vecoj cjeni, a kada kupe naftu po nizoj cjeni I cim dodje do povecanja na svjetskom trzistu onda nasi dizu cjenu, to se zove extra profit. Zastita potrosaca ravna nuli. Jbga a treba I autoput pravit.
Kako je lose kad za 20km mozes samo dobiti 9l i jedva predjes 100km,a oni spuste cijenu za 5kf i onda dignu za 10kf.
poceo sam razmisljati da prodam auto a kupim bicklo...
1 barrel = 119.240471 liter Kod nas 273KM U americi 139,99KM
Pa mi zaradjujemo "vise" od Amera
kad u svijetu raste cijena nafte onda mi pratimo trend i među prvima podižemo cijenu, a kad u svijetu opada cijena, kod nas ili ostane isto ili se spusti cijena za mizernih 5 kf po litru, bez obzira koliko je opala cijena nafte u svijetu.
zar nije kod nas upravo malo poskupilo gorivo
Treba lagano bicikla trazit i pedalajjjjj.
Jao koliko cemo sad ustediti kad padne cijena na pumpama za 1fening......pa brat bratu bar po 1 fening po litru koji naspem.
Nece ni za toliko vjeruj mi
a ja juce sipo 25 km....puj sto ne sacekah malo
dobar si kad mozes da naspes za 25 :))
Nebi gudilo
DOk pada cijena nafte nase cijene ostaju iste, a kad poskuplja nafta nasi prvi povecavaju cijene... tako da me ovo ne interesuje.