Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Masallah
Zna se da AS Jelah pokušava da preuzme Bosnalijek. Može samo biti gore,,i po firmu i po radnike... Dok je bio Arsla nije valjalo,,ali nisu tada znali kakva će go..a poslije doći,,
Idioti..............
E BAS ME INTERESUJE KOJA JE BROKERSKA KUCA RADILA OVO,
Haj’ jos i Bosnalijek s.j3.bite.. pa napravite jos koju Tibru..
Zna se ko je, AS Jelah, hoce ljudi da kupe Bosnalijek pa ide lagano, vec imaju 2 člana nadzornog odbora. Pojavljuju se sistemi kao u Americi koji će drzati sve firme u drzavi a mi cemo biti njihovi robovi, pa Bingo vam drzi sve trzne centre, gdje jos ima granap?
Tako i ovi AS Jelah sve zivo pokupovase a Hifa drzi benzinske. A politicari vole vlasnike ovih sistema jer su usko povezani, pare su u pitanju, politicari stimaju zakone da privatnici mogu izrabljivati gradjane. Radnik u takvim sistema bosanskog extremnog kapitalizma, ti si samo broj, tebe drzava nikako ne stiti, pa i ovi danasnji ugovori na neodredjeno pise ti dole da jeste ugovore na neodredjeno ALI SAMO DOK POSTOJI POTREBA ZA TOBOM, znaci kada mu bolan ne budes vise trebao, sutnut ce te.
Najgore kad te sutne kad dodjes u neke godine kad nemas kud, lako se presaltat kad si mlad ali kasnije si u go.nima
Najveci poslijeratni kriminal u reziji sdpa