Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hilmo mogao bi ti traziti sadaku po palama uskoro
Kod njiha se nesto radi i gradi a na nasih 24 posto samo sadaka
To je valjda preduzece sa finansijskom podrskom od vlade .Ne mogu invalidi biti konkurentni u poslu sa ljudima sa 100 % urednim funkcijama tijela Cista suplja ,socijala skrivena u \"preduzece\"
A šta će da radi to preduzeće??
svi ste vi tolimir
u r.s-u bi bolje bilo da sijeno poskupi zbog konjskih kola,,,....a treba im se i naplatiti sto smrdi do saraj.eva krms.ka stalet.ina vla.ska!!!
Ko je got ostao na Palama mora da nije dobar u mozak svakako. Kod nas u kanadi je puno ljepše.
troprstaši svinjojedi
Je li mentalnih ili fizičkih invalida?
Gledaj ti troprstaške genocidne ciganije što su se uzdigli pred izbore.
jeftino maskiranje i imitiranje \"europskog puta\" petokolonaskih genocidnih vlaha srba!NEMA,NITI JE BILO,NITI IMA IKAKVE SANSE DA BUDE nekakva \"republika\" a jos najmanje \"srpska\"!Cuj to...oni koji su stvorili sada zaposljavaju Invalide?Koja crna komedija mjku im jbem ciganijsku srpsku genocidnu
GEN.OCI.DNA K.RMA.D VL.A.SKA