Komentari (120)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Klixovi članci ko sapunica. Onu najbitniju informaciju izostave. Da li hotel smeta sad UNESCO-u? Hoće li biti ukidanja sa liste...? To i ostale informacije ćete čitati u sljedećoj epizoda kad se Oktavija bude vjenčavala sa Omerom.... Ma marš u lijepu...
*epizodi Ccc... Šta mi je danas, ovi seljački debeli palci nikako da ubodu pravo slovo...
Mozda ti prstici jesu seljacki ali ti je komentar odlican :)
Duzan i Bogu i narodu a pravi hotele sa qurcevih "five star international" ... sto ga ne pitate o nasim radnicima koje je po Rusiji povalio i ostao duzan silne pare ??
...ma, nije stio. omaklo mu se.
bice gotov do 2050 ovakvim tempom radova,a nema se vise ni para...turci nisu pustili transu kredita
To je Skadar na Bojani koji se evo 20 godina izgradjuje i nista vise nego betonski bunker. Ni nalik na prekrasnu hotel Ruzu od prije rata. Koliko znam prodan je Turcima.
lose si informisan, to za turke:)
A kad?
hajdi nek se i kod nas nesto gradi, pa makar bili u hoteli, ako nista drugo...
...kažu sarajevski holidej ružan. a viđ ove betosnke grdobe koja će "upotpunit ugođaj mostara". otprilike ko ko što cigla upotpuni ugođaj ferarrija.
Stari kaze sta ces popit,kolu rekoh,ma jok rece,pogleda u kelnera i rece daj malom jedno "ono" da proba... Tada popih,nakasikah jedno "ono" i nikad i nigdje vise... Sta ti je "ono" pitas se...? ,)
Super, samo gradite
UNESCO nikada i nije imao primjedbe na gradnju ovog i ovakvog hotela.U sporu koji je nastao islo se na provjeru kod UNESKO-a i doslo do saznanja da isti nemaju pojma o nekakvom hotelu koji narusava izgled mostarskog starog grada.Cisto informacije radi.Pametnom dovoljno.
nesta mi ovo ne djeluje kao da ce biti 5zvjezidca
Ako bude imao sve što je napisano u tekstu onda može imati 5 *
Ovo Five Star iz one piece
konačno, neka vam je sa srećom, veselim se nastavku radova!! ☺☺
Spavao sam u staroj dobroj Ruzi, ali ovo uopste ne lici na onaj hotel
Pomno uslikano da se nebi vidio hum ili franjevacka
ante onolika katedrala moze samo sluziti da se komsijama "vadi mast", ono ruglo ni bogu ne moze biti drago pogledaj sarajevsku
@Mujo hrsuz bravo talibanu!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)