Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve te agencije su kontrolisane od strane americkih vlasti a zna se ko tamo vedri i oblaci u sektoru finacija. Na zadnjem sastanku G 20 dobro su im rekli ovi iz EU - kriza je osmisljena i startana u USA. Sad se ameri prave mutavi
Ne treba yebat majku organizacijama za Rejting nego vladama koje se zadužuju bez ikakve nade u funkcionisanje bez kredita !!! Nije kriv lihvar što te lihvari, nego ti što uzimaš kredite ko lud !!! Dosta više prebacivanja odgovornosti na banke .. kriva je država ... odnosno narod koji bira vlast !!!
Treba yebat majku prije svih ovim \"agencijama za kreditni rejting\" koje unose paniku medju stanovnistvo, pa tek onda bankama.