biznis
14

Moja Banka partner novih epizoda serijala "Lud, zbunjen, normalan"

Klix.ba
Moja Banka je postala partner novih epizoda serijala "Lud, zbunjen, normalan". Saradnja je ozvaničena trogodišnjim ugovorom, kojeg su danas u poslovnoj zgradi Moje Banke, potpisali direktor Moje banke Mirza Hurem i direktor Face TV Feđa Hadžifejzović.

"Drago mi je da ćemo svojim partnerskim učešćem, doprinijeti kvaliteti i sadržaju ovog najpopularnijeg serijala u regionu. Prirodno i sasvim logično je da Moja Banka kao dio najvećeg poslovnog sistema u Bosni i Hercegovini, koji okuplja firme ASA-e i Preventa, uz iskustvo u upravljanju procesima iz realnog sektora podržava ovaj i slične domaće projekte. Uz jasno definisane poslovne ciljeve, poseban akcenat stavljamo na saradnju i podršku 'domaćeg', jer je to ujedno i dio naše strategije razvoja. Vjerujem da će ovakvih i sličnih projekata kojima je u fokusu saradnja domaćih kompanija i brendova u budućnosti biti još više", rekao je Hurem nakon potpisivanja ugovora.

"Ovo je za nas jedan veliki korak ka konačnom cilju a to je da postanemo najbolja televizija u BiH ali i regionu. Serijal 'Lud, zbunjen, normalan' je najgledaniji serijal na prostorima bivše Jugoslavije i sa ponosom možemo reći da smo vrlo zadovoljni što je najbolji serijal na našoj televiziji. Ljubitelji serijala će napokon moći gledati vrhunsku produkciju na vrhunskoj televiziji i u vrhunskom kvalitetu slike. Moja Banka je prepoznala važnost i kvalitetu serijala i svoje poslovanje sa našom televizijom proširila potpisivanjem partnerskog ugovora. Siguran sam da je Moja Banka uradila pravi potez i da će svoje usluge plasirati na najkvalitetniji način domaćoj publici kroz najgledaniji serijal u Bosni i Hercegovini ali i regionu", izjavio je direktor FACE-a Feđa Hadžifejzović.